Go Back
+ servings
Avinžirnių salotos su pomidorais, paprikomis, agurkais ir kietuoju sūriu

Avinžirnių salotos su pomidorais, paprikomis, agurkais ir kietuoju sūriu

Karolina Puodžiūtė
Norintiems į savo mitybą įtraukti daugiau spalvų ir gaivumo, rekomenduojame išbandyti avinžirnių salotas su pomidorais, paprikomis, agurkais ir kietuoju sūriu.
3 | 1 įvertinimas
Prep Time 15 minutes
Total Time 15 minutes
Servings 4 asmenims
Alergenai
Pienas

Ingredients
  

Instructions
 

  • Susmulkinkite daržoves, sudėkite paruoštus avinžirnius, kalendrą.
  • Viską pagardinkite prieskoniais, citrinos sultimis, aliejumi ir išmaišykite.
  • Paruoštas salotas papuoškite kietuoju sūriu. Skanaus!

Notes

Dažniausiai užduodami klausimai:

  • Ar galiu naudoti konservuotus avinžirnius? Taip, konservuoti avinžirniai puikiai tinka. Prieš naudojant, juos nuplaukite šaltu vandeniu, kad pašalintumėte perteklinį sūrimą.
  • Kuo galima pakeisti „Pepperoncini“ pipirus? Jei jų neturite, galite naudoti smulkiai pjaustytus aitrius pipirus arba tiesiog praleisti, jei nemėgstate aštrumo.
  • Ar būtina naudoti kietąjį sūrį? Ne, sūrį galite praleisti, jei norite veganiško varianto, arba pakeisti feta, kuri suteiks kitokį skonį.
  • Kokias dar žoleles galima pridėti? Be baziliko, kalendros ir raudonėlio, puikiai tiks petražolės, krapai ar švieži mėtų lapeliai.
  • Kiek laiko salotas galima laikyti? Šios salotos geriausiai tinka šviežios, tačiau galite laikyti jas šaldytuve iki 1 dienos. Prieš patiekiant, patariama dar kartą permaišyti ir, jei reikia, papildyti padažu.
mitybos planai
Tried this recipe?Let us know how it was!

Rekomenduojame pasigaminti: