Nupjauname cukiniju kotelius ir sutarkuojame smulkia tarka. Cukinijų masę pasūdykite pagal skonį ir išspauskite skysčio perteklių.
Į cukinijų mišinį suberkite miltus ir kepimo miltelius, druską ir maltus juoduosius pipirus, išmuškite kiaušinius. Susmulkinkite krapus, suberkite į cukinijų mišinį ir gerai išmaišykite.Jei masė nėra pakankamai tiršta, galima įmušti dar vieną kiaušinį. 40×45 cm kepimo skardą uždenkite kepimo popieriumi ir lygiu sluoksniu paskleiskite tešlą ant paviršiaus. Kepkite 180℃ laipsnių orkaitėje 20-25 minutes.
Įdarui: svogūną supjaustykite mažais kubeliais, o morkas sutarkuokite stambia tarka. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, suberkite svogūnus ir morkas, pasūdykite. Morkas ir svogūnus pakepinkite kol gražiai apskrus.
Grybus supjaustykite mažais kubeliais. Iškepusias daržoves sudėkite į atskirą dubenį. Sudėkite grybus į keptuvę ir palaukite, kol ištekės skystis.
Kai tik grybai sumažės, į keptuvę sudėkite morkas ir svogūnus ir kartu kepkite 10 minučių ant silpnos ugnies.Palikite įdarą atvėsti. Iškepta suktinuku padą kelis kartus kočiojame, kad būtų elastingesnis.
Smulkiai sutarkuokite sūrį. Kai padas atvėso, paskleiskite ant jo įdarą. Paskirstykite taip, kad įdaras nesiektų 2-3 cm kraštų.
Ant vieno krašto uždėkite sūrio sluoksnį. Nuo priešingo krašto pradedame sukti į vyniotinį, įdaru į vidų.
Vyniotinį dėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Vyniotinį pabarstykite sūriu, o galus patepkite grietine.
Kepkite vyniotinį 180℃ laipsnių temperatūroje 5-7 minutes, ne daugiau.
Atvėsusį šiltą vyniotinį supjaustome į suktinukus.