Go Back
+ servings
Cukinijų vyniotinis su įdaru

Cukinijų vyniotinis su įdaru

Karolina Puodžiūtė
Įdarui galite naudoti įvairius ingredientus: maltą mėsą, grybus, sūrį, varškę, daržoves ir kt. Tai leidžia eksperimentuoti su skoniais ir kurti naujus kulinarinius šedevrus.
5 | 1 įvertinimas
Prep Time 30 minutes
Cook Time 30 minutes
Papildomas laikas10 minutes
Total Time 1 hour 10 minutes
Servings 4 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Kiaušiniai
Pienas

Ingredientai
  

Įdarui:

Paruošimas
 

  • Cukiniją sutarkuokite stambia tarka, pasūdykite ir išmaišykite. Atskirame inde suplakite kiaušinius šakute, įpilkite grietinės, majonezo, druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.
  • Iš cukinijų išspauskite visas sultis, o krapus susmulkinkite į mišinį. Cukinijų mišinį supilkite į kiaušinių mišinį ir dalimis persijokite miltus.
  • Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į cukinijų mišinį, užminkykite tešlą. Kepimo skardą uždenkite pergamentu, sutepkite augaliniu aliejumi ir paskirstykite ant jos tešlą.
  • Pyragą kepkite 190-200 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes. Tada apverskite pyragą aukštyn kojomis ir nuimkite pergamentą.
  • Įdarui susmulkinkite petražoles ir krapus, suberkite česnako skilteles, įdėkite grietinės. Į masę suberkite lydytą sūrį ir išmaišykite.
  • Pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais. Pirmiausia gautu įdaru aptepkite plutą ir tada sudėkite pomidorus.
  • Viską susukti į ritinį ir uždengtą plėvele palikti šaldytuve 1 valandai.
  • Rezultatas – skanus ir sotus cukinijų vyniotinis. Galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba, pavyzdžiui, prie  mėsos.
    Cukinijų vyniotinis su įdaru
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti: