Go Back
+ servings
Skani dilgelių sriuba su jautiena

Dilgėlių sriuba su jautiena

Karolina Puodžiūtė
Išbandykite šią sočią mėsos sriubą su daržovėmis ir šviežiomis dilgėlėmis.
3 | 1 įvertinimas
Prep Time 20 minutes
Cook Time 1 hour 30 minutes
Papildomas laikas20 minutes
Total Time 2 hours 10 minutes
Servings 4 asmenims

Equipment

Puodas

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Sudėkite jautieną į puodą ir užpilkite vandeniu. Užvirus nugriebkite putas. Virkite ant mažos ugnies 1–1,5 valandos.
  • Mėsą nuimkite nuo kaulų ir supjaustykite. Sultinį nukoškite ir vėl užvirinkite.
  • Bulves supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, o morkas ir svogūnus – smulkiais gabalėliais. Sudėkite į sultinį ir virkite 10 minučių.
  • Dilgeles nuplaukite ir užpilkite verdančiu vandeniu. Nusausinkite ir nuplėškite lapus.
  • Mėsą ir dilgėles įmaišykite į sriubą. Pagardinkite druska ir pipirais. Virkite 5 minutes. Nukelkite nuo ugnies ir palikite pastovėti dar 10 minučių.
    Skani dilgelių sriuba su jautiena
Proga Pietums
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti: