Mus rasite
Paruošta dilgėlių sriuba su jautiena
Paruošta dilgelių sriuba su jautiena @būvis.lt nuotrauka

Receptai

Dilgėlių sriuba su jautiena

 

Skani dilgelių sriuba su jautiena

Dilgėlių sriuba su jautiena

Karolina Puodžiūtė
Išbandykite šią sočią mėsos sriubą su daržovėmis ir šviežiomis dilgėlėmis.
Būk pirmas įvertinęs.
Paruošimo laikas 20 minutes
Gaminimo laikas 1 hour 30 minutes
Papildomas laikas20 minutes
Bendras laikas 2 hours 10 minutes
Porcijos 4 asmenims

Įrankiai

Puodas
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Sudėkite jautieną į puodą ir užpilkite vandeniu. Užvirus nugriebkite putas. Virkite ant mažos ugnies 1–1,5 valandos.
  • Mėsą nuimkite nuo kaulų ir supjaustykite. Sultinį nukoškite ir vėl užvirinkite.
  • Bulves supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, o morkas ir svogūnus – smulkiais gabalėliais. Sudėkite į sultinį ir virkite 10 minučių.
  • Dilgeles nuplaukite ir užpilkite verdančiu vandeniu. Nusausinkite ir nuplėškite lapus.
  • Mėsą ir dilgėles įmaišykite į sriubą. Pagardinkite druska ir pipirais. Virkite 5 minutes. Nukelkite nuo ugnies ir palikite pastovėti dar 10 minučių.
    Skani dilgelių sriuba su jautiena
Reklama
Proga Pietums
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Spustelėkite norėdami komentuoti

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų