Receptai
Dilgėlių sriuba su jautiena
Publikuota:
Dilgėlių sriuba su jautiena
Išbandykite šią sočią mėsos sriubą su daržovėmis ir šviežiomis dilgėlėmis.
Reklama
Ingredientai:
Paruošimas:
- Sudėkite jautieną į puodą ir užpilkite vandeniu. Užvirus nugriebkite putas. Virkite ant mažos ugnies 1–1,5 valandos.
- Mėsą nuimkite nuo kaulų ir supjaustykite. Sultinį nukoškite ir vėl užvirinkite.
- Bulves supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, o morkas ir svogūnus – smulkiais gabalėliais. Sudėkite į sultinį ir virkite 10 minučių.
- Dilgeles nuplaukite ir užpilkite verdančiu vandeniu. Nusausinkite ir nuplėškite lapus.
- Mėsą ir dilgėles įmaišykite į sriubą. Pagardinkite druska ir pipirais. Virkite 5 minutes. Nukelkite nuo ugnies ir palikite pastovėti dar 10 minučių.
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!