Go Back
+ servings
Grybų ir kopūstų troškinys žiemai

Grybų troškinys su kopūstais žiemai be sterilizacijos

Karolina Puodžiūtė
Šį receptą naudoju jau keletą metų. Be to, kad ir kiek pagaminčiau šio troškinio, jo visada neužtenka žiemos sezonui. Grybų troškinys su kopūstais – universalus patiekalas, kurį galima patiekti šaltą arba dėti į sriubas ir šiltus troškinius. Išbandykite, jums tikrai patiks!
4 | 1 įvertinimas
Prep Time 20 minutes
Cook Time 45 minutes
Total Time 1 hour 5 minutes

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Grybus, kopūstus ir nuvalytus svogūnus susmulkinkite. Morkas sutarkuokite.
  • Svogūnus ir morkas pakepinkite aliejuje 5 minutes.
  • Sudėkite kopūstą ir troškinkite 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.
  • Atskirai pakepkite grybus 7-10 minučių.
  • Daržoves ir grybus sumaišykite dideliame puode.
  • Suberkite prieskonius, cukrų, druską ir įpilkite vandens, sumaišytą su pomidorų pasta.
  • Troškinkite 20 minučių, supilkite actą ir nedelsdami nukelkite nuo ugnies.
  • Sudėkite troškinį į švarius, sausus stiklainius ir užsukite.
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti: