Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kepta skumbrė orkaitėje
Karolina Puodžiūtė
Šiandien pagaliau atėjo ta diena, kai gavau pirkti šviežių nedidelių skumbrių, todėl išbandžiau šį receptuką ir tikrai galiu prisipažinti, kad skaniau paruoštos šios žuvies dar nesu valgiusi. Tą pasakė ir mano šeimyna. Skonis NEREALUS, TOBULAS:)
3.50
|
2
įvertinimai
Prep Time
15
minutes
mins
Cook Time
15
minutes
mins
Total Time
30
minutes
mins
Kategorija
Kepta žuvis
,
Žuvies patiekalai
Virtuvė
Pasaulio virtuvė
Servings
4
asmenims
Equipment
Orkaitė
Ingredients
1x
2x
3x
2
vnt.
Skumbrė
-
su galvomis (svoris apie 500g)
2
vnt.
Česnakai
-
skiltelės
Pomidorai
-
vyšniniai (sauja)
Svogūnai
-
maži (sauja)
20
g
Sviestas
1
a.š.
Medus
2
v.š.
Balzaminis
actas
2
v.š.
Alyvuogių aliejus
Gaminimo režimas
Neleisk ekranui užmigti!
Instructions
Įpjaukite žuvį juostelėmis.
Česnaką supjaustykite riekelėmis. Dalį jo sudėkite į žuvies vidų, dalį sukaišykite į įpjovas.
Sviestą įdėkite į žuvų vidų. Apiberkite svogūnėliais, pomidorais. Pabarstykite rupia jūros
druska
.
Aliejų sumaišykite su balzaminiu actu ir medumi.
Pašlakstykite žuvį ir daržovės.
Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15minučių.
Notes
Skonis dieviškas, o jau padažas!!!… išlaižėme.
Proga
Pietums
,
Vakarienei
Tried this recipe?
Let us know
how it was!
Rekomenduojame pasigaminti:
10 patiekalų velykoms
Kiaušinių dažymas
Salotos velykoms
Mišrainės velykoms
Mėsos patiekalai velykoms
Silkė velykoms
Tortai velykoms
Beatos užtepėlės
Beatos obuolių pyragas
Greiti užkandžiai svečiams
Gaivi krabų lazdelių mišrainė