Go Back
+ servings
Kiaulienos šonkauliukai Kanadietiškai

Kiaulienos šonkauliukų receptas Kanadietiškai

Karolina Puodžiūtė
Kanadą dar nepavyko aplankyti, bet sako, kad šis receptas iš garsaus Monrealio restorano. Esu tikra, kad pakartoti šį receptą namuose tikrai pavyks.
4 | 1 įvertinimas
Prep Time 20 minutes
Cook Time 1 hour
Papildomas laikas10 minutes
Total Time 1 hour 30 minutes
Servings 4 asmenims

Equipment

Plastikinis maisto konteineris
Kepimo folija
Metalinė kepimo skarda
Puodas

Ingredients
  

Instructions
 

  • Sumaišykite obuolių tyrę su pasta (galite naudoti pomidorų padažą), ruduoju cukrumi, sojų padažu, pipirais, paprika, česnaku, cinamonu ir citrinos sultimis.
  • Šonkauliukus supjaustome palei kaulus (aš kepiau nepjaustytus, taip gražiau), gerai sumaišome su padažu ir dedame į uždarą indą ir į šaldytuvą 1-12 val., kad pasimarinuotų (aš marinavau per naktį).
  • Dėti į kepimo skardą ar formą, sandariai uždengkite folija ir pašaukite į iki 220℃ laipsnių įkaitintą orkaitę 1-1,5 val.
  • Kas 20-30 minučių sutepkite šonkauliukus likusiu padažu. Jei išsiskiria daug sulčių, būtinai jas nupilkite.
  • Po 50-60 minučių nuimkite foliją ir kepkite, kol mėsa apskrus.
  • Likusį padažą užvirkite puode ar kitame ugniai atspariame inde, kad cukrus išgaruotų ir patiekite kartu su šonkauliukais.
    Kiaulienos šonkauliukai Kanadietiškai
mitybos planai
Tried this recipe?Let us know how it was!

Rekomenduojame pasigaminti: