Go Back
+ servings
Migdoliniai sausainiai su medumi ir tahini

Migdoliniai sausainiai su medumi ir tahini

Karolina Puodžiūtė
Išeiga 25-30 sausainiai. Tikiuosi jums patiks.
4 | 1 įvertinimas
Prep Time 20 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 30 minutes
Kategorija Sausainiai
Servings 5 asmenims

Equipment

Kočėlas

Ingredients
  

Instructions
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki 175 ℃. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
  • Mažame dubenyje sumaišykite migdolų miltus, druską ir soda.
  • Dideliame dubenyje sumaišykite medų, tahini ir vanilės ekstraktą, kol gerai išsimaišys.
  • Įpilkite migdolų miltų mišinį į medaus tahini mišinį ir maišykite, kol gerai susimaišys. Tešla turi būti pakankamai vientisa, kad padarytume rutuliukus. Jei tešla per skysta, įpilkite dar šiek tiek migdolų miltų.
  • Suformuokite vyšnios dydžio rutuliukus. Apvoliokite sezamo sėklose, išlyginkite iki 6mm storio ir padėkite ant paruoštos kepimo skardos. Tarp sausainių palikite tarpą. Kartokite, kol išnaudosite visą tešlą.
  • Kepkite apie 10 minučių arba kol sausainiai taps auksinės spalvos.
    Migdoliniai sausainiai su medumi ir tahini

Notes

Kad sausainiai būtų ypač traškūs, apverskite juos aukštyn kojomis ir palikite šiltoje orkaitėje dar kelioms minutėms.
mitybos planai
Tried this recipe?Let us know how it was!

Rekomenduojame pasigaminti: