Manus užpilkite pienu, gerai išmaišykite ir palikite 10–15 minučių, kad išbrinktų.
Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų.
Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos, kol susidarys standžios putos.
Į dubenį sudėkite varškę, kiaušinių trynius, cukrų, vanilės ekstraktą ir viską gerai ištrinkite (galima naudoti trintuvą arba bulvių grūstuvėlį).
Supilkite ištirpintą ir atvėsintą sviestą, įmaišykite.
Į varškės masę sudėkite išbrinkusius manus, gerai išmaišykite.
Atsargiai įmaišykite išplaktus baltymus, kad masė išliktų lengva ir puri.
Kepimo formą ištepkite sviestu, pabarstykite džiūvėsėliais ir supilkite paruoštą masę.
Kepkite iki 190 °C įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes, kol apkepas taps gražios auksinės spalvos.
Patiekite su graikišku jogurtu, uogiene ar šviežiomis uogomis.