Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, sviestą, žiupsnelį druskos ir pieną į vienalytę tešlą. Jei tešla per sausa, įpilkite daugiau pieno, išėjo per šlapia – daugiau miltų. Iš tešlos suformuokite rutulį, uždenkite plėvele ir laikykite šaldytuve bent 30 minučių.
150 g Viso grūdo miltai, 80 g Sviestas, ½ a.š. Druska, 50 ml Pienas
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C.
Truputį patepkite sviestu 22cm torto formą (ar bet kurią kitą panašaus dydžio kepimo formą).
Ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite tešlą ir įdėkite į formą.
Moliūgo griežinėlius tolygiai paskleiskite ant tešlos.
Dubenyje suplakti crème fraiche, grietinę ir šiek tiek išplaktus kiaušinius. Pagardinkite druska, pipirais ir muskato riešutu (prieskonių galite naudoti daugiau ar mažiau pagal savo skonį), tada mišiniu užpilkite moliūgą.
Ant jo paskleiskite fetos sūrį ir pabarstykite čiobreliais.
Dėkite pyragą į orkaitę ir kepkite 40-50 minučių.
Jei viršus pradeda tamsėti, ant pyrago viršaus uždėkite kepimo popieriaus lakštą arba foliją.