Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Obuolių pyragas su avižiniais dribsniais
Karolina Puodžiūtė
Išbandykite šį obuolių pyrago su avižiniais dribsniais receptą! Tinkamos mitybos šalininkai cukrų gali pakeisti stevija, o vietoj kvietinių miltų naudoti linų,
ryžių
ar kokosų miltus. Pyragas gaunasi skanus ir sveikas!
3
| 1 įvertinimas
Prep Time
15
minutes
mins
Cook Time
40
minutes
mins
Papildomas laikas
15
minutes
mins
Total Time
1
hour
hr
10
minutes
mins
Kategorija
Obuolių pyragai
,
Pyragai
Virtuvė
Pasaulio virtuvė
Servings
6
asmenims
Alergenai
Ingredients
1x
2x
3x
250
g
Avižiniai dribsniai
3
v.š.
Kvietiniai miltai
2
vnt.
Kiaušiniai
300
g
Obuoliai
50
g
Sviestas
350
ml
Pienas
150
g
Cukrus
1
a.š.
Kepimo milteliai
½
a.š.
Cinamonas
1
v.š.
Citrinos sultys
Druska
-
žiupsnelis
Gaminimo režimas
Neleisk ekranui užmigti!
Instructions
Obuolius nulupkite, supjaustykite mažais gabalėliais ir sumaišykite su citrinos sultimis.
Sumaišykite avižinius dribsnius, miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir cukrų.
Supilkite pieną, ištirpintą sviestą, lengvai išplaktus kiaušinius ir išmaišykite.
Suberkite pjaustytus obuolius, dar kartą išmaišykite ir palikite 15 minučių.
Gautą masę sudėkite į riebalais išteptą kepimo formą, išlyginkite ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180℃ laipsnių, 35-40 min.
Proga
Pietums
Tried this recipe?
Let us know
how it was!
Rekomenduojame pasigaminti:
10 patiekalų velykoms
Kiaušinių dažymas
Salotos velykoms
Mišrainės velykoms
Mėsos patiekalai velykoms
Silkė velykoms
Tortai velykoms
Beatos užtepėlės
Beatos obuolių pyragas
Greiti užkandžiai svečiams
Gaivi krabų lazdelių mišrainė