Go Back
+ servings
Obuolių pyragas su avižiniais dribsniais

Obuolių pyragas su avižiniais dribsniais

Karolina Puodžiūtė
Išbandykite šį obuolių pyrago su avižiniais dribsniais receptą! Tinkamos mitybos šalininkai cukrų gali pakeisti stevija, o vietoj kvietinių miltų naudoti linų, ryžių ar kokosų miltus. Pyragas gaunasi skanus ir sveikas!
3 | 1 įvertinimas
Prep Time 15 minutes
Cook Time 40 minutes
Papildomas laikas15 minutes
Total Time 1 hour 10 minutes
Servings 6 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Kiaušiniai
Pienas

Ingredients
  

Instructions
 

  • Obuolius nulupkite, supjaustykite mažais gabalėliais ir sumaišykite su citrinos sultimis.
  • Sumaišykite avižinius dribsnius, miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir cukrų.
  • Supilkite pieną, ištirpintą sviestą, lengvai išplaktus kiaušinius ir išmaišykite.
  • Suberkite pjaustytus obuolius, dar kartą išmaišykite ir palikite 15 minučių.
  • Gautą masę sudėkite į riebalais išteptą kepimo formą, išlyginkite ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180℃ laipsnių, 35-40 min.
Proga Pietums
mitybos planai
Tried this recipe?Let us know how it was!

Rekomenduojame pasigaminti: