
Receptai
Obuolių pyragas su avižiniais dribsniais
Publikuota:

Obuolių pyragas su avižiniais dribsniais
Išbandykite šį obuolių pyrago su avižiniais dribsniais receptą! Tinkamos mitybos šalininkai cukrų gali pakeisti stevija, o vietoj kvietinių miltų naudoti linų, ryžių ar kokosų miltus. Pyragas gaunasi skanus ir sveikas!
Reklama
Ingredientai:
- 250 g Avižiniai dribsniai
- 3 v.š. Kvietiniai miltai
- 2 vnt. Kiaušiniai
- 300 g Obuoliai
- 50 g Sviestas
- 350 ml Pienas
- 150 g Cukrus
- 1 a.š. Kepimo milteliai
- ½ a.š. Cinamonas
- 1 v.š. Citrinos sultys
- Druska - žiupsnelis
Paruošimas:
- Obuolius nulupkite, supjaustykite mažais gabalėliais ir sumaišykite su citrinos sultimis.
- Sumaišykite avižinius dribsnius, miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir cukrų.
- Supilkite pieną, ištirpintą sviestą, lengvai išplaktus kiaušinius ir išmaišykite.
- Suberkite pjaustytus obuolius, dar kartą išmaišykite ir palikite 15 minučių.
- Gautą masę sudėkite į riebalais išteptą kepimo formą, išlyginkite ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180℃ laipsnių, 35-40 min.
Reklama

Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Rekomenduojame pasigaminti:
