Go Back
+ servings
Ridikėlių sviesto receptas

Ridikėlių sviesto receptas

skaniai.ir.lengvai
Ridikėliai ne tik tinka salotoms, garnyrams bet ir skoniniams sviestams gaminti. Šis sviestas - pikantiško skonio, puikiai dera su skrudintu batonu ar vištienos kepsneliams įdaryti. Puikus pasirinkimas nustebinti svečius. Jį galite naudoti ir vieno kąsnio užkandžiams gaminti. Man patinka, kad kas kartą galima pagaminti vis kitokį jo skonį. Drąsiai galite ekspermentuoti su priedais, išbandyti naujus - netikėtus derinius. Šį sviestą gaminu keliais skirtingais būdais - kurį pasirenku priklauso nuo nuotaikos ir šaldytuvo turinio.
5 | 1 įvertinimas
Prep Time 10 minutes
Total Time 10 minutes
Servings 4 asmenims
Alergenai
Pienas

Equipment

Tarka

Ingredients
  

Instructions
 

  • Ridikėlius sutarkuokite smulkia tarka, nuspauskite nuo jų visą skystį.
  • Sumaišykite su kambario temperatūros sviestu, įpjaustykite šiektiek šviežių krapų, įberkite druskos. Paragaukite - jei norite daugiau skonio įtarkuokite pusė skiltelės česnako. Jei nenorite česnako, galite įtarkuoti šiektiek citrinos žievelės.
  • Patiekite su skrudintu prancūzišku batonu, įvairiais krekeriais taippat galite šiuo sviestu įdaryti vištienos kepsnelius, ar patiekti su tik iškeptu jautienos kepsniu. Skanaus!
    Ridikėlių sviesto receptas

Notes

Ridikėlių sviestas
Ridikėlių sviestas
mitybos planai
Tried this recipe?Let us know how it was!

Rekomenduojame pasigaminti: