Receptai
Ridikėlių sviestas
Pagal
Publikuota:
Ridikėlių sviesto receptas
skaniai.ir.lengvaiRidikėliai ne tik tinka salotoms, garnyrams bet ir skoniniams sviestams gaminti. Šis sviestas - pikantiško skonio, puikiai dera su skrudintu batonu ar vištienos kepsneliams įdaryti. Puikus pasirinkimas nustebinti svečius. Jį galite naudoti ir vieno kąsnio užkandžiams gaminti. Man patinka, kad kas kartą galima pagaminti vis kitokį jo skonį. Drąsiai galite ekspermentuoti su priedais, išbandyti naujus - netikėtus derinius. Šį sviestą gaminu keliais skirtingais būdais - kurį pasirenku priklauso nuo nuotaikos ir šaldytuvo turinio.
5 | 1 įvertinimas
Kategorija Užkandžiai, Užtepėlės
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 asmenims
Reklama
Ingredientai:
- 100 g Sviestas - kambario temperatūros
- 8 vnt. Ridikėliai - jei labai dideli užteks ir mažiau
- Krapai - kelių šakelių
- Druska - žiūbsnis
- ½ skiltelė Česnakai
Neleisk ekranui užmigti!
Paruošimas:
- Ridikėlius sutarkuokite smulkia tarka, nuspauskite nuo jų visą skystį.
- Sumaišykite su kambario temperatūros sviestu, įpjaustykite šiektiek šviežių krapų, įberkite druskos. Paragaukite - jei norite daugiau skonio įtarkuokite pusė skiltelės česnako. Jei nenorite česnako, galite įtarkuoti šiektiek citrinos žievelės.
- Patiekite su skrudintu prancūzišku batonu, įvairiais krekeriais taippat galite šiuo sviestu įdaryti vištienos kepsnelius, ar patiekti su tik iškeptu jautienos kepsniu. Skanaus!
Reklama
Pastabos
Proga Pietums, Pusryčiams, Vakarienei
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Receptų kategorijos
Apkepai
Makaronai
Sriubos
Salotos
Daržovių patiekalai
Bulvių patiekalai
Grybų patiekalai
Mėsos patiekalai
Vištienos patiekalai
Žuvies patiekalai
Užkandžiai
Sumuštiniai
Pyragai
Sausainiai
Bandelės
Blynai
Rekomenduojame pasigaminti:
Skaityti toliau
Naujienos iš interneto
Susijusios temos:
Spustelėkite norėdami komentuoti
5 from 1 vote (1 rating without comment)