Go Back
+ servings
Silkė su spirgintais grybais

Silkė su spirgintais grybais

Babaužiuko virtuvėlė
Šis silkės patiekalas yra tarsi mūsų senolių virtuvės paveldas ir primena gražiausias šventes, pasisedėjimus su jais. Man patinka šio recepto paprastumas ir grynumas, nes jis tikrai nesudėgingas.
4.67 | 3 įvertinimai
Prep Time 15 minutes
Cook Time 15 minutes
Papildomas laikas5 minutes
Total Time 35 minutes

Ingredients
  

Instructions
 

  • Silkes išvalyti, nulupti, išimti kaulus ir išmirkyti. Supjaustyti, kad būtų patogu valgyti, ir sudėti į indą. Jei nemėgstate darinėti silkių puikiai pakeis sūdyta silkių filė aliejuje.
  • Džiovintus grybus išvirti trupūtį pasūdytame vandenyje, supjaustyti pailgais plonais gabalėliais ir kartu su panašiai pjaustytais svogūnais paspirginti aliejuje.
  • Pabaigoje gardiname pipirais ir druska. Atvėsintą pagardą užpilti ant paruoštos silkės.
    Silkė su spirgintais grybais

Notes

Paruošta silkė su baravykais
Paruošta silkė su baravykais
mitybos planai
Tried this recipe?Let us know how it was!

Rekomenduojame pasigaminti: