Go Back
+ servings
Kepta jautienos nugarinė

Sultinga kepta jautienos nugarinė

Karolina Puodžiūtė
Žinojau, kad atvažiuos draugai su savo mažuoju sūneliu, todėl ruošdama mėsą pabijojau patiekti ją sausą, perkepusią, guminę, o tuo pačiu ir pusžalią, su krauju. Kaip ne kaip, ne visi tokie kaip aš. Turguje nusipirkau jautienos nugarinę, nes tik ji vienintelė patraukė mano akį.
3 | 1 įvertinimas
Prep Time 15 minutes
Cook Time 1 hour 30 minutes
Total Time 1 hour 45 minutes
Servings 6 asmenims

Equipment

Instructions
 

  • Pipirus sugrūskite su šiek tiek druskos, kitą pusę druskos palikite stambiais gabalėliais. Ji maloniai karamelizuosis.
  • Ištrinkite mėsą, palikite 1 valandai marinuotis.
  • Įkaitintoje keptuvėje įpilkite lašelį aliejaus, apkepkite iš abiejų pusių po 2 minutes, prispaudus, kad gražiai parustų.
  • Kepkite įkaitintoje iki 120 ℃ orkaitėje 1,5 valandos.

Notes

Nugarinė gavosi sultinga, pilnai iškepusi, su maloniai karamelizavusia druska. Vaikinas kirto riekelę po riekelės, rodė nykštį ir sakė “žiauriai skanu”.
mitybos planai
Tried this recipe?Let us know how it was!

Rekomenduojame pasigaminti: