Go Back
+ servings
Kepta Tilapia

Tilapia Azijos stiliumi

skaniai.ir.lengvai
Tikriausiai visi dažnai gaminate įvairius azijietiškus patiekalus iš vištienos, bet ar esate meginę taip paruošti žuvį? Esu dalinusis panašiu receptu į šį kur gaminau žuvį su Teryaki padažu, bet šis varijantas gavosi dar skanesnis! Šiam patiekalui galite naudoti bet kokią baltą žuvį be kaulų. Vakarienę šeimai paruošite labai greitai, nes šio patiekalo gamyba neužiims daug laiko, užtruksite 30 minučių, o valgysite kaip restorane!
3 | 1 įvertinimas
Prep Time 5 minutes
Cook Time 20 minutes
Papildomas laikas5 minutes
Total Time 30 minutes
Servings 2 asmenims

Equipment

Keptuvė

Ingredients
  

Instructions
 

  • Žuvį supjaustykite mažais gabaliukais, paprieskoniuokite apelsininiais pipirais ir šiektiek druskos.
  • Suberkite ant žuvies miltus ir gerai išmaišykite, kad jais pasidengtų kiekvienas žuvies gabalėlis.
  • Išvirkite ryžius.
  • Kol ryžiai verda, į įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus sudėkite žuvį, apkepkite iš visų pusių kad išore būtų traški, supilkite padažą ir pakaitinkite apie 3-4 minutes kol jis pradės burbuliuoti.
  • Prieš patiekdami žuvį pabarstykite svogūno laiškais ir keptomis sezamo sėklomis. Skanaus!
    Kepta Tilapia
mitybos planai
Tried this recipe?Let us know how it was!

Rekomenduojame pasigaminti: