Mus rasite
Tilapia Azijos stiliumi
Kepta Tilapia @skaniai.ir.lengvai

Receptai

Tilapia Azijos stiliumi

 

Kepta Tilapia

Tilapia Azijos stiliumi

skaniai.ir.lengvai
Tikriausiai visi dažnai gaminate įvairius azijietiškus patiekalus iš vištienos, bet ar esate meginę taip paruošti žuvį? Esu dalinusis panašiu receptu į šį kur gaminau žuvį su Teryaki padažu, bet šis varijantas gavosi dar skanesnis! Šiam patiekalui galite naudoti bet kokią baltą žuvį be kaulų. Vakarienę šeimai paruošite labai greitai, nes šio patiekalo gamyba neužiims daug laiko, užtruksite 30 minučių, o valgysite kaip restorane!
3 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 5 minutes
Virimo laikas 20 minutes
Papildomas laikas5 minutes
Bendras laikas 30 minutes
Porcijos 2 asmenims

Įrankiai

Keptuvė

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Žuvį supjaustykite mažais gabaliukais, paprieskoniuokite apelsininiais pipirais ir šiektiek druskos.
  • Suberkite ant žuvies miltus ir gerai išmaišykite, kad jais pasidengtų kiekvienas žuvies gabalėlis.
  • Išvirkite ryžius.
  • Kol ryžiai verda, į įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus sudėkite žuvį, apkepkite iš visų pusių kad išore būtų traški, supilkite padažą ir pakaitinkite apie 3-4 minutes kol jis pradės burbuliuoti.
  • Prieš patiekdami žuvį pabarstykite svogūno laiškais ir keptomis sezamo sėklomis. Skanaus!
    Kepta Tilapia
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Rekomenduojame

Tasty & Easy | Lengvi, daug laiko nereikalaujantys receptai. Maisto apžvalgos.

Spustelėkite norėdami komentuoti
3 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų