Mus rasite
Tilapia Azijos stiliumi
Kepta Tilapia @skaniai.ir.lengvai

Receptai

Tilapia Azijos stiliumi

 

Kepta Tilapia

Tilapia Azijos stiliumi

skaniai.ir.lengvai
Tikriausiai visi dažnai gaminate įvairius azijietiškus patiekalus iš vištienos, bet ar esate meginę taip paruošti žuvį? Esu dalinusis panašiu receptu į šį kur gaminau žuvį su Teryaki padažu, bet šis varijantas gavosi dar skanesnis! Šiam patiekalui galite naudoti bet kokią baltą žuvį be kaulų. Vakarienę šeimai paruošite labai greitai, nes šio patiekalo gamyba neužiims daug laiko, užtruksite 30 minučių, o valgysite kaip restorane!
3 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 5 minutes
Gaminimo laikas 20 minutes
Papildomas laikas5 minutes
Bendras laikas 30 minutes
Porcijos 2 asmenims

Įrankiai

Keptuvė
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Žuvį supjaustykite mažais gabaliukais, paprieskoniuokite apelsininiais pipirais ir šiektiek druskos.
  • Suberkite ant žuvies miltus ir gerai išmaišykite, kad jais pasidengtų kiekvienas žuvies gabalėlis.
  • Išvirkite ryžius.
  • Kol ryžiai verda, į įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus sudėkite žuvį, apkepkite iš visų pusių kad išore būtų traški, supilkite padažą ir pakaitinkite apie 3-4 minutes kol jis pradės burbuliuoti.
  • Prieš patiekdami žuvį pabarstykite svogūno laiškais ir keptomis sezamo sėklomis. Skanaus!
    Kepta Tilapia
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Spustelėkite norėdami komentuoti
3 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų