Receptai
Tilapia Azijos stiliumi
Publikuota:
Tilapia Azijos stiliumi
Tikriausiai visi dažnai gaminate įvairius azijietiškus patiekalus iš vištienos, bet ar esate meginę taip paruošti žuvį? Esu dalinusis panašiu receptu į šį kur gaminau žuvį su Teryaki padažu, bet šis varijantas gavosi dar skanesnis! Šiam patiekalui galite naudoti bet kokią baltą žuvį be kaulų. Vakarienę šeimai paruošite labai greitai, nes šio patiekalo gamyba neužiims daug laiko, užtruksite 30 minučių, o valgysite kaip restorane!
Reklama
Ingredientai:
- 300 g Tilapija - filė (ar kitos baltos žuvies)
- 2 pak. Ryžiai
- 1 a.š. Apelsininiai prieskoniai
- Druska - pagal skonį
- 1 sauja Kvietiniai miltai
- 1 sauja Žalieji svogūnai
- 100 ml Sweet Chilli - padažas
- Sezamas - pakepintas
Paruošimas:
- Žuvį supjaustykite mažais gabaliukais, paprieskoniuokite apelsininiais pipirais ir šiektiek druskos.
- Suberkite ant žuvies miltus ir gerai išmaišykite, kad jais pasidengtų kiekvienas žuvies gabalėlis.
- Išvirkite ryžius.
- Kol ryžiai verda, į įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus sudėkite žuvį, apkepkite iš visų pusių kad išore būtų traški, supilkite padažą ir pakaitinkite apie 3-4 minutes kol jis pradės burbuliuoti.
- Prieš patiekdami žuvį pabarstykite svogūno laiškais ir keptomis sezamo sėklomis. Skanaus!
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!