Trapus obuolių pyragas su manais ir viso grūdo miltais
Karolina Puodžiūtė
Šis obuolių pyragas yra puikus rudens akcentas – gaivus, paprastas ir itin gardus. Traškus viršutinis sluoksnis ir obuolių aromatas su cinamono užuomina sušildo ir pradžiugina kiekvieną. Pyrago ruošimo procesas toks lengvas, kad jį pamils net ir pradedantieji kepėjai!
Prep Time 15 minutes mins
Cook Time 1 hour hr
Total Time 1 hour hr 15 minutes mins
Gaminimo režimas Neleisk ekranui užmigti!
Pyrago sluoksniavimas: Kepimo formą (20 cm skersmens) išklokite kepimo popieriumi.
Formuokite sluoksnius: sausos masės sluoksnis, obuolių sluoksnis, ir taip pakartokite. Viršutinis sluoksnis turi būti sausos masės.
Dažniausiai užduodami klausimai:
Ar galima naudoti kitus vaisius? Taip, galite išbandyti su kriaušėmis ar slyvomis.
Ar būtina naudoti viso grūdo miltus? Ne, galite naudoti įprastus kvietinius miltus, tačiau viso grūdo miltai suteikia daugiau skaidulų.
Ar tinka kitokio tipo cukrus? Taip, galite naudoti baltąjį cukrų arba kokosų cukrų.
Kokia kepimo forma tinkamiausia? Rekomenduojama 20 cm skersmens apvali forma, tačiau galite naudoti ir kvadratinę.
Kaip laikyti pyragą? Laikykite sandariame inde kambario temperatūroje iki 2 dienų arba šaldytuve iki 5 dienų.
Serving: 100 g Calories: 160 kcal Carbohydrates: 28 g Protein: 3 g Fat: 4 g