Go Back
+ servings
Virtinukai su grybų įdaru

Virtinukai su grybų įdaru

skaniai.ir.lengvai
Tai virtinukai su grybų įdaru. Šį kartą virtinukus gaminau iš pilkūjų kreivabūdžių ir miško grybų.
5 | 1 įvertinimas
Prep Time 20 minutes
Cook Time 18 minutes
Papildomas laikas15 minutes
Total Time 53 minutes
Servings 2 asmenims

Equipment

Kočėlas

Ingredientai
  

Tešlai:

Įdarui:

Paruošimas
 

  • Pirmiausia miltus beriame į didelį dubenį, pilame aliejų bei karštą pasūdyta vandenį.
  • Tada šaukštu gerai išmaišykite ir kai masė pravės, toliau minkome rankomis.
  • Tešlą gerai išminkome. Jokiu būdu nededame daugiau miltų. Tešla gaunasi elastinga, nelimpanti prie rankų ir stalo. Kočiojimui miltų net neprireiks.
  • Pasiruoškime įdarą, miško grybus naudojau jau apvirtus. Pilkasiais kreivabūdes supjaustykite smulkiau, kepkite kartu su kitais grybais. Kol grybai kepa smulkiai supjaustykite svogūną, morką sutarkuokite ir sudėkite į keptuvę kartu su grybais.
  • Po to tešlą iškočiokite ir stikline išspauskite apskritimus.
  • Dėkite po šaukštelį įdaro ir kraštelius užspauskite šakute arba užraitykite.
  • Virtinius dedame į verdanti pasūdytą vandenį ir verdame maždaug 7-8 minutes.
  • Patiekiame su grietine ir lukštentais kanapių branduoliais. Skanaus!
    Virtinukai su grybų įdaru

Pastabos

Virtinukai su grybais

Virtinukai su grybais

mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti: