Pirmiausia miltus beriame į didelį dubenį, pilame aliejų bei karštą pasūdyta vandenį.
Tada šaukštu gerai išmaišykite ir kai masė pravės, toliau minkome rankomis.
Tešlą gerai išminkome. Jokiu būdu nededame daugiau miltų. Tešla gaunasi elastinga, nelimpanti prie rankų ir stalo. Kočiojimui miltų net neprireiks.
Pasiruoškime įdarą, miško grybus naudojau jau apvirtus. Pilkasiais kreivabūdes supjaustykite smulkiau, kepkite kartu su kitais grybais. Kol grybai kepa smulkiai supjaustykite svogūną, morką sutarkuokite ir sudėkite į keptuvę kartu su grybais.
Po to tešlą iškočiokite ir stikline išspauskite apskritimus.
Dėkite po šaukštelį įdaro ir kraštelius užspauskite šakute arba užraitykite.
Virtinius dedame į verdanti pasūdytą vandenį ir verdame maždaug 7-8 minutes.
Patiekiame su grietine ir lukštentais kanapių branduoliais. Skanaus!