Go Back
+ servings
Voveraitės grietinėje keptuvėje

Voveraitės grietinėje keptuvėje

Karolina Puodžiūtė
Apetitą keliantis ir sotus keptų voveraičių patiekalas, puikiai derantis su virtomis bulvėmis ar bulvių koše.
4 | 1 įvertinimas
Prep Time 10 minutes
Cook Time 35 minutes
Total Time 45 minutes
Servings 2 asmenims
Alergenai
Pienas

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Nuvalykite voveraites. Dideles supjaustykite pusiau arba ketvirčiais, o mažas palikite sveikas.
  • Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite sviestą ir retkarčiais pamaišydami apkepkite voveraites.
  • Po 20–25 minučių įdėkite grietinės, druskos ir sumažinkite ugnį iki minimumo. Troškinkite dar apie 10 minučių.

Pastabos

Voveraitės padeda palaikyti imuninę sistemą, gerina akių sveikatą ir skatina energijos gamybą organizme.
  • Vitaminai: B grupės vitaminai (B2, B3), D2, A (beta-karotinas).
  • Mineralai: kalis, geležis, varis, cinkas.
Proga Pietums
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti: