Mus rasite
Įdaryti kiaušiniai su marinuotais agurkais
Paruošti įdaryti kiaušiniai su agurkais

Receptai

Įdaryti kiaušiniai su marinuotais agurkais

Įdaryti kiaušiniai yra baltymų šaltinis, suteikiantis energijos ir padedantis stiprinti raumenis. Tryniuose yra vitaminų A, D, B12 ir geležies, naudingų imuninei sistemai ir kraujo apykaitai. Marinuoti agurkai prideda probiotikų, gerinančių virškinimą, o garstyčios suteikia papildomą skonį be didelio kalorijų kiekio.

Įdaryti kiaušiniai su marinuotais agurkais

Įdaryti kiaušiniai su marinuotais agurkais

Karolina Puodžiūtė
Šie įdaryti kiaušiniai – puikus užkandis šventiniam stalui ar kasdieniam užkandžiui. Marinuoti agurkai suteikia gaivumo, o kremiškas įdaras iš trynių, majonezo ir garstyčių – švelnumo bei pikantiškumo.
5 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 15 minutes
Gaminimo laikas 5 minutes
Bendras laikas 20 minutes
Porcijos 4 asmenims
Alergenai
Kiaušiniai
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Kiaušinius išvirkite kietai. Atvėsinkite, perpjaukite per pusę ir atskirkite baltymus nuo trynių.
  • Trynius sutarkuokite smulkia tarka. Sumaišykite su garstyčiomis ir majonezu, lengvai pasūdykite.
  • Agurkus supjaustykite griežinėliais. Smulkiai supjaustykite krapus.
  • Baltymus įdarykite trynių įdaru. Papuoškite agurkais ir pabarstykite paprika.
Reklama

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai

  1. Ar galima naudoti kitokias garstyčias vietoje Dižono? Taip, galite pasirinkti švelnesnes arba aštresnes garstyčias pagal savo skonį.
  2. Kuo galima pakeisti marinuotus agurkus? Vietoje marinuotų agurkų galite naudoti marinuotus kaparėlius ar alyvuoges.
  3. Kaip ilgai galima laikyti paruoštus įdarytus kiaušinius? Įdaryti kiaušiniai gali būti laikomi šaldytuve iki 1 dienos.
  4. Ar galima į įdarą pridėti kitų ingredientų? Taip, į įdarą galite pridėti smulkintą svogūną, papriką ar kitus mėgstamus prieskonius.
  5. Ar galiu naudoti mažiau majonezo? Taip, majonezo kiekį galite reguliuoti pagal savo skonį arba pakeisti jogurtu, kad būtų sveikesnė versija.
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų