Mus rasite
Salotos su kiaušiniais, žirneliais ir svogūnų laiškais

Receptai

Salotos su kiaušiniais, žirneliais ir svogūnų laiškais

Šios salotos yra puikus baltymų, vitaminų ir mineralų šaltinis. Kiaušiniai aprūpina organizmą svarbiais baltymais ir vitaminais D, B12, o žirneliai prideda skaidulų, kurios padeda virškinimui. Svogūnų laiškuose gausu vitamino C, kuris stiprina imuninę sistemą, o naminis majonezas gali būti sveikesnė alternatyva pirktiniam.

Salotos su kiaušiniais, žirneliais ir svogūnų laiškais

Salotos su kiaušiniais, žirneliais ir svogūnų laiškais

Karolina Puodžiūtė
Šios lengvos ir gaivios salotos puikiai tinka tiek kaip garnyras, tiek kaip pagrindinis patiekalas. Švelnus žirnelių ir pikantiškų svogūnų laiškų derinys suteikia patiekalui išskirtinį skonį. Galite jas paskaninti naminiais majonezo padažais, kuriuos galima paruošti naudojant konservuotų žirnelių skystį.
5 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 15 minutes
Gaminimo laikas 5 minutes
Bendras laikas 20 minutes
Kategorija Salotos
Porcijos 4 asmenims
Alergenai
Kiaušiniai
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Kiaušinius išvirkite kietai. Atvėsinkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus.
  • Į dubenį sudėkite žirnelius, kiaušinius ir svogūnų laiškus. Pagardinkite druska, pipirais ir užpilkite majonezu. Patiekite.
Reklama

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai

  1. Ar galima naudoti šviežius žirnelius vietoje konservuotų? Taip, jei turite šviežių ar šaldytų žirnelių, juos galite naudoti. Tiesiog šiek tiek pavirkite prieš dedant į salotas.
  2. Ar galima pakeisti majonezą kitu padažu? Taip, majonezą galite pakeisti natūraliu graikišku jogurtu, kad būtų lengvesnė versija.
  3. Kiek laiko gali būti laikomos šios salotos? Laikykite salotas šaldytuve iki 1–2 dienų, kad jos išliktų šviežios ir skanios.
  4. Ar galima pridėti kitų daržovių? Taip, į salotas galite pridėti agurkų, ridikėlių arba kukurūzų, kad suteiktumėte papildomo skonio ir traškumo.
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų