Mus rasite
Morkų, sūrio ir česnako užtepėlė
Paruošta morkų, sūrio ir česnako užtepėlė

Receptai

Morkų, sūrio ir česnako užtepėlė

Kuo šis receptas geras?

  1. Greitas paruošimas: užkandis paruošiamas vos per keliolika minučių.
  2. Subalansuotas skonis: sūris suteikia kremiškumo, o česnakas ir krapai – intensyvų aromatą.
  3. Vitaminų šaltinis: morkos praturtina užkandį vitaminais A ir C.
  4. Universalus: gali būti patiekiamas tiek kaip užkandis, tiek kaip lengvi pusryčiai.
  5. Paprasti ingredientai: receptui nereikia sudėtingų ar brangių produktų.
Paruošta morkų, sūrio ir česnako užtepėlė

Morkų, sūrio ir česnako užtepėlė

Karolina Puodžiūtė
Ieškote greito, skanaus ir lengvai paruošiamo užkandžio? Šie morkų, sūrio ir česnako sumuštiniai ne tik greitai paruošiami, bet ir puikiai tiks tiek kasdieniams užkandžiams, tiek vakarėliams. Traškus batonas, gaivios daržovės ir aromatingas česnakas sukuria nepakartojamą skonio derinį!
4 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 15 minutes
Bendras laikas 15 minutes
Porcijos 3 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Kiaušiniai
Pienas
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Nuvalykite ir nuplaukite morkas, tada sutarkuokite jas stambia tarka.
  • Ta pačia tarka sutarkuokite kietąjį sūrį.
  • Česnaką susmulkinkite tarka arba išspauskite.
  • Į tarkuotus produktus įberkite druskos ir pipirų, įdėkite majonezo ir gerai išmaišykite, kol masė taps vientisa.
  • Smulkiai supjaustykite krapus, suberkite į masę ir dar kartą išmaišykite.
  • Batoną arba duoną supjaustykite plonomis riekelėmis. Jei pageidaujate, galite jas lengvai paskrudinti orkaitėje ar sausoje keptuvėje.
  • Ant kiekvienos riekelės storai užtepkite paruoštą morkų ir sūrio masę.
  • Paruoštus sumuštinius iš karto patiekite ant stalo.
    Paruošta morkų, sūrio ir česnako užtepėlė
Reklama

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai:

  1. Ar galima vietoj majonezo naudoti kitą padažą? Taip, galite naudoti graikišką jogurtą ar grietinę kaip lengvesnę alternatyvą.
  2. Ar galima naudoti kitokį sūrį? Taip, rinkitės mėgstamą kietąjį sūrį, pavyzdžiui, „Parmesan“ ar „Gouda“.
  3. Ar galima naudoti pilno grūdo duoną? Taip, pilno grūdo duona puikiai tinka ir bus traškesnė.
  4. Ką daryti, jei neturiu krapų? Galite naudoti petražoles ar bazilikus.
  5. Ar galima šį užkandį ruošti iš anksto? Rekomenduojama masę paruošti iš anksto, tačiau ant duonos tepti prieš pat patiekiant, kad ji neištižtų.

Maistingumas

Porcija: 100gKalorijos: 180kcalAngliavandeniai: 16gBaltymai: 5gRiebalai: 10g
mitybos planai
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų