Mus rasite
Paruoštos gaivios salotos su raudonuoju kopūstu
Paruoštos gaivios salotos su raudonuoju kopūstu @receptu_kolekcioniere

Receptai

Gaivios salotos su raudonuoju kopūstu

YouTube player
Paruoštos gaivios salotos su raudonuoju kopūstu

Gaivios salotos su raudonuoju kopūstu

Karolina Puodžiūtė
Šios spalvingos ir traškios salotos – tikra gaivumo bomba, kurią praturtina saldžios granatų sėklos, aromatingi prieskoniai ir lengvas granatų sirupo padažas. Jos puikiai tiks tiek kaip lengvas pagrindinis užkandis, tiek kaip garnyras prie mėgstamų mėsos ar žuvies patiekalų. Greitai paruošiamos, sveikos ir kupinos skonio – išbandykite!
3 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 20 minutes
Bendras laikas 20 minutes
Porcijos 4 asmenims
Reklama

Ingredientai:
  

Padažui:

Paruošimas:
 

  • Daržoves smulkiai supjaustyti, petražoles ir svogūnų laiškus susmulkinti.
  • Padažui skirtus ingredientus sumaišyti ir supilti ant salotų.
  • Viską gerai permaišyti ir palikti pusvalandžiui, kad skoniai susijungtų.
    Labai gaivios, skanios ir traškios salotos. Tiek vienos, tiek prie mėsos 👌Išbandykit būtinai!

Video

YouTube player
Reklama

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai:

  • Ar galima granatų sirupą pakeisti? Taip, vietoje granatų sirupo galite naudoti citrinų sultis arba balzaminio acto – skonis bus kiek kitoks, bet vis dar gaivus.
  • Ar galima nenaudoti sumako prieskonių? Žinoma, sumakas suteikia subtilų rūgštumą, bet be jo salotos taip pat bus puikios. Galite jį pakeisti trupučiu citrinų žievelės ar daugiau granatų sirupo.
  • Ką daryti, jei neturiu baltojo vyno acto?Vietoje jo galite naudoti obuolių actą arba citrinų sultis – svarbu išlaikyti rūgštumo balansą.
  • Ar galiu pridėti kitų daržovių? Taip, šios salotos labai universalios. Galite pridėti morkų, rukolos ar net smulkintų obuolių, jei norite dar daugiau gaivumo.
  • Ar salotas galima laikyti ilgiau? Šios salotos geriausiai tinka šviežios, tačiau jas galima laikyti šaldytuve iki 1 dienos. Prieš patiekiant rekomenduojama jas dar kartą permaišyti.
mitybos planai
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
3 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų