
Nesaldūs varškėčiai su sūriu ir špinatais
Kas gali būti geriau už varškėčius pusryčiams šeštadienio rytą? Tik nesaldūs varškėčiai su sūriu ir špinatais! Skanu, lengva, sveika! Juos galima kepti keptuvėje arba orkaitėje nepridedant aliejaus.
Ingredientai:
- 400 g Varškė
- 100 g Sūris
- 2 vnt. Kiaušiniai
- 2 v.š. Kvietiniai miltai - +2 v.š. formavimui
- 1 sauja Špinatai - švieži (sukapoti)
- ½ a.š. Kepimo milteliai
Paruošimas:
- Smulkiai supjaustykite saują jaunų špinatų.
- Dideliame dubenyje sumaišykite varškę, smulkiai tarkuotą sūrį, kiaušinius, miltus, kepimo miltelius, špinatus ir prieskonius.
- Viską gerai išmaišykite, kad susidarytų vientisa, tiršta varškės tešla.
- Formuokite nedidelius varškėčius, apvoliokite miltuose.
- Į keptuvę supilkite aliejų ir apkepkite varškėčius iš abiejų pusių. Padaryta!

Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!