Receptai
Kalafijorų mišrainė su vynuogėmis
Publikuota:
Kalafijorų mišrainė su vynuogėmis
Šią mišrainę gaminu jau daugelį metų. Labai patinka jos traškumas ir skonio derinys. Šią mišrainę man priminė viena sekėją, tai pagalvojau, pats laikas pasidalinti ir mano varijantu! Kalafijoro neverdu, man labiau patinka kai jis nepraranda savo traškumo. Bet kam nepatinka traškus galite trumpai ir apvirti. Manau ši mišrainė puikiai tiktų ir ant kalėdinio stalo.
Reklama
Ingredientai:
- 1 vnt. Žiediniai kopūstai
- ½ vnt. Raudonieji svogūnai
- ½ vnt. Paprika
- 1 vnt. Agurkai
- 1 sauja Migdolai - pakepinti
Padažui:
- 2 v.š. Majonezas
- 1 a.š. Obuolių actas
- Druska - pagal skonį
- Juodieji pipirai - pagal skonį
- Vynuogės - pagal skonį
Paruošimas:
- Pirmiausia smuliai supjaustykite kalafijorą. Kaip minėjau aš jo neverdu, bet galite trumpai apvirti jei nemėgstate traškaus.
- Svogūną, papriką ir agurką supjaustykite smukiai.
- Atskirame dubenyje sumaišykite visus padažo ingridientus. Užpilkite ant daržovių ir gerai išmaišykite.
- Aš mėgstu vynuoges didesniais gabaliukais, tai perpjaunu jas per pusę ir sudedu ant salotų.
- Smukiau susmulkinkite kepintus migdolo riešutus ir užberkite ant salotų prieš patiekdami. Skanaus!
Reklama
Pastabos
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!