Mus rasite
Kalafijorų mišrainė su vynuogėmis
Gaivi kalafijorų mišrainė @skaniai.ir.lengvai

Receptai

Kalafijorų mišrainė su vynuogėmis

 

Gaivi kalafijorų mišrainė

Kalafijorų mišrainė su vynuogėmis

skaniai.ir.lengvai
Šią mišrainę gaminu jau daugelį metų. Labai patinka jos traškumas ir skonio derinys. Šią mišrainę man priminė viena sekėją, tai pagalvojau, pats laikas pasidalinti ir mano varijantu! Kalafijoro neverdu, man labiau patinka kai jis nepraranda savo traškumo. Bet kam nepatinka traškus galite trumpai ir apvirti. Manau ši mišrainė puikiai tiktų ir ant kalėdinio stalo.
4 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 5 minutes
Papildomas laikas5 minutes
Bendras laikas 10 minutes
Porcijos 2 asmenims
Reklama

Ingredientai:
  

Padažui:

Paruošimas:
 

  • Pirmiausia smuliai supjaustykite kalafijorą. Kaip minėjau aš jo neverdu, bet galite trumpai apvirti jei nemėgstate traškaus.
  • Svogūną, papriką ir agurką supjaustykite smukiai.
  • Atskirame dubenyje sumaišykite visus padažo ingridientus. Užpilkite ant daržovių ir gerai išmaišykite.
  • Aš mėgstu vynuoges didesniais gabaliukais, tai perpjaunu jas per pusę ir sudedu ant salotų.
  • Smukiau susmulkinkite kepintus migdolo riešutus ir užberkite ant salotų prieš patiekdami. Skanaus!
    Gaivi kalafijorų mišrainė
Reklama

Pastabos

Kalafijorų mišrainė su vynuogėmis

Kalafijorų mišrainė su vynuogėmis

Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų