Mus rasite
Burokėlių ir avinžirnių mišrainė
Burokėlių ir avinžirnių mišrainės receptas @Kviečiu į virtuvę

Receptai

Burokėlių ir avinžirnių mišrainė

 

Burokėlių ir avinžirnių mišrainės receptas

Burokėlių ir avinžirnių mišrainės receptas

Kviečiu į virtuvę
Apie savo slaptą meilę burokėliams jau daugiau nebekalbėsiu. Mėgstu burokėlį, o keptas orkaitėje yra iš vis kažkas tokio. Sodraus ir intensyvesnio skonio. Salotoms keptas burokėlis - didžiausias gėris.
4.50 | 2 įvertinimai
Reklama
Paruošimo laikas 10 minutes
10 minutes
Bendras laikas 20 minutes
Reklama

Ingredientai:
  

Reklama

Paruošimas:
 

  • Burokėlius nulupame, nuplauname ir supjaustome kubeliais.
  • Porą supjaustome žiedais, česnaką ir slyvas pasmulkiname.
  • Dubenyje maišome burokėlius, porą, avinžirnius, česnaką, slyvas. Pagardiname druska, pipirais.
  • Garstyčias maišome su aliejumi ir gautu padažu apšlakstome mišrainę. Gerai išmaišome.
  • Prieš patiekiant pabarstome kanapių sėklomis.
    Burokėlių ir avinžirnių mišrainės receptas
Reklama

Pastabos

Burokėlių ir avinžirnių mišrainė

Burokėlių ir avinžirnių mišrainė

Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Skaityti toliau

Kviečiu jus Į savo virtuvę, kur kais keptuvės, kunkuliuos puodai ir virs gyvenimas.

Spustelėkite norėdami komentuoti

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų