Mus rasite
Burokėlių ir avinžirnių mišrainė
Burokėlių ir avinžirnių mišrainės receptas @Kviečiu į virtuvę

Receptai

Burokėlių ir avinžirnių mišrainė

 

Burokėlių ir avinžirnių mišrainės receptas

Burokėlių ir avinžirnių mišrainės receptas

Kviečiu į virtuvę
Apie savo slaptą meilę burokėliams jau daugiau nebekalbėsiu. Mėgstu burokėlį, o keptas orkaitėje yra iš vis kažkas tokio. Sodraus ir intensyvesnio skonio. Salotoms keptas burokėlis - didžiausias gėris.
4.50 | 2 įvertinimai
Mitybos planas
Paruošimo laikas 10 minutes
10 minutes
Bendras laikas 20 minutes
Porcijos 2 asmenims
Kalorijos

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Burokėlius nulupame, nuplauname ir supjaustome kubeliais.
  • Porą supjaustome žiedais, česnaką ir slyvas pasmulkiname.
  • Dubenyje maišome burokėlius, porą, avinžirnius, česnaką, slyvas. Pagardiname druska, pipirais.
  • Garstyčias maišome su aliejumi ir gautu padažu apšlakstome mišrainę. Gerai išmaišome.
  • Prieš patiekiant pabarstome kanapių sėklomis.
    Burokėlių ir avinžirnių mišrainės receptas

Pastabos

Burokėlių ir avinžirnių mišrainė

Burokėlių ir avinžirnių mišrainė

Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Mitybos planai
Skaityti toliau

Kviečiu jus Į savo virtuvę, kur kais keptuvės, kunkuliuos puodai ir virs gyvenimas.

Spustelėkite norėdami komentuoti

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų