Receptai
Čili sriuba
Publikuota:
Čili sriubos receptas
Tai GERIAUSIAS aštraus čili receptas! Sotus vieno puodo čili su pupelėmis, kuris yra turiningas skoniu ir puikiai tinka vėsesniai dienai. Galite gaminti ant viryklės, orkaitėje ar griliuje.Tai ne tik šaltojo sezono receptas, tai visus metus tinkantis maistas ir be galo SKANUS. Ir, svarbiausia, ši sriuba pagaminta su tokia meile. Iš jos susidaro didelis puodas (aš darau iš dvigubos porcijos), todėl puikiai tinka dalintis.
Įrankiai
Reklama
Ingredientai:
- ½ kg Maltos jautienos
- 16 g Česnakai
- 200 g Raudonos pupelės - konservuotos
- 30 g Augalinis aliejus
- 1 kubelis Mėsos sultinys
- 4 g Cukrus
- 2 g Druska
- 680 g Lečio padažas
- 6 g Malta paprika
- 2 g Juodieji pipirai
- 3 g Čili pipiras - maltas
- 3 g Raudonėlis
- 200 ml Vanduo
- Sūris - fermentinis
Paruošimas:
- Faršas pakepinamas su aliejumi.
- Padažą lečio sublenderiuojame, sudedame sutrintą česnaką bei visus prieskonius.
- Į puodą sukrečiame apkepinta jautieną, padažą, pilame karštą sultinį, nuplautas pupeles ir viską troškiname ant lėtos ugnies, orkaitėje arba griliuje 200 laipsniųtemperatūroje apie 1,5 val.
- Patiekiant sriubą apibarstome gausiai tarkuotu sūriu ir pakepintu skrebučiu apteptu su žolelių sviestu.
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!