Kalakutienos maltiniai įdaru @skaniai.ir.lengvai


Receptai
Kalakutienos maltiniai – su sviesto ir žolelių įdaru
Publikuota:

Kalakutienos maltiniai - su sviesto ir žolelių įdaru
Na paukštiena ir sviestas - tai tobulas derinys! Kartais tikrai galima sau leisti šią kombinaciją, ypač kai naudojamas - kalakutienos faršas. Manoma, kad kalakutiena itin reikalinga žmogaus organizmui – ne tik turi daug baltymų ir seleno, bet ir gerina miego kokybę bei padeda kovoti su depresija. Tai šias Velykas siūlau jums išbandyti šiuos Kalakutienos maltinius, patiekti galite su grikiais ir daug daržovių.
Ingredientai
Į faršą:
- 600 g Malta kalakutiena
- ½ vnt. Svogūnai
- ½ vnt. Paprika
- Juodieji pipirai - pagal skonį
- Malta paprika
- Rozmarinas - džiovintas
- Druska - pagal skonį
- Juodieji pipirai - pagal skonį
Įdaras:
Paniruotė:
Kepimui:
- Augalinis aliejus - šiek tiek
- Lydytas sviestas - šiek tiek
Paruošimas
- Paruoškime žolelių sviestą - prieš gamindami palaikykite sviestą kambario temperatūroje, kad būtų minkštas. Sukapokite žoleles, česnako skiltelę sutarkuokite. Viską gerai išmaišykite. Suvyniokite sviestą kepimo popieriuje ir palaikykite šaldytuve, kad sukietėtu.
- Į kalakutienos faršą smulkiai supjaustykite svogūną ir papriką. Sudėkite prieskonius ir viską gerai išmaišykite.
- Sukietėjusį sviestą supjaustykite ilgais stačiakampiais, jais įdarysime maltinius. Rankomis formuokite maltinius, į vidurį įdėdami sviesto.
- Suformuotus maltinius dėkite i miltus, tada plaktą kiaušinį ir į džiuvesėlius.
- Įkaitinkite keptuvėje lydytą sviestą ir šiektiek aliejaus. Kepkite ant vidutinės ugnies kol apskrus iš abiejų pusių.
- Patiekite su grikiais ir daug daržovių! Skanaus!

Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!
Rekomenduojame pasigaminti:
