Mus rasite
Kiaulienos suktinukai su morkomis ir pievagrybiais
Kiaulienos suktinukai su pievagrybiais @Kviečiu į virtuvę

Receptai

Kiaulienos suktinukai su morkomis ir pievagrybiais

 

Kiaulienos suktinukai su morkomis ir pievagrybiais

Kiaulienos suktinukai su morkomis ir pievagrybiais

Kviečiu į virtuvę
Išsiėmiau kiaulienos nugarinę su tikslu kepti karbonadus, bet kažkaip supratau, kad jų visai nenoriu, o mieliau šeimai pagaminsiu suktinukus.
Suktinukus esu gaminu ir su kiaulienos faršo įdaru, ir su kopūstų bei morkų įdaru. Šiandien po akimis pasipainiojo likę keli pievagrybiai, tad įdaras su morkomis ir su jais. Tikrai buvo skanu.
5 | 1 įvertinimas
Reklama
Paruošimo laikas 10 minutes
Gaminimo laikas 30 minutes
10 minutes
Bendras laikas 50 minutes

Įrankiai

Mėsos muštukas plaktukas
Keptuvė
Reklama

Ingredientai:
  

Įdarui:

Troškinimui:

Reklama

Paruošimas:
 

  • Kiaulienos nugarinę pamušame virtuviniu plaktuku. Pabarstome prieskoniais, druska ir paliekame pasimarinuoti.
  • Daržoves nulupame. Svogūną supjaustome smulkiais gabalėliais, pievagrybius riekelėmis, morkas sutarkuojame.
  • Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame ir pakepiname svogūną ir morkas, kai suminkštės sudedame pievagrybius. Pagardiname druska, pipirais. Pakepiname keletą minučių.
  • Ant kiaulienos nugarinės dedame įdaro. Suvyniojame suktinukus.
  • Pamirkome kiaušinio plakinyje, apvoliojame miltuose ir apkepame keptuvėje iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Suktinukus dedame į puodą arba į troškintuvą.
  • Svogūną ir morką nulupame. Svogūną supjaustome smulkiai, morką griežinėliais. Sudedame daržoves į puodą, pagardiname druska, pipirais, prieskoniais, įdedame sviesto, užpilame vandeniu ir troškiname apie 20 min.
  • Į grietinėlę sudedame smulkintus žalumynus, kukurūzų miltus. Gerai išmaišome, kad neliktų miltų gumuliukų.
  • Supilame į troškinį ir pakaitiname dar apie 5 – 7 min.
  • Valgėme su bulvių koše ir salotomis.
    Kiaulienos suktinukai su morkomis ir pievagrybiais
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Skaityti toliau

Kviečiu jus Į savo virtuvę, kur kais keptuvės, kunkuliuos puodai ir virs gyvenimas.

Spustelėkite norėdami komentuoti

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų