Mus rasite
Rūgštynių ir Burokėlių lapų barščiai
Rūgštynių ir Burokėlių barščiai @Babaužiuko virtuvėlė

Receptai

Rūgštynių ir Burokėlių lapų barščiai

 

Rūgštynių ir Burokėlių lapų barščiai

Rūgštynių ir Burokėlių barščių receptas

Babaužiuko virtuvėlė
Rūgštynių-brokėlių lapų barščiai - tai soti sriuba, lengvesnė už raudonuosius barščius ir ruošiama daugiausiai vasara, kai pasirodo pirmosios sodo daržovės. O, kad šia sriuba galėčiau mėgautis žiema, aš jas užsišaldau arba konservuoju.
Tradiciniai rūgštynių-brokėlių lapų barščiai patiekiami su virtu kiaušiniu ir šaukšteliu grietinės. Ši sriuba yra mano mėgstamiausia vasaros sriuba kuri yra nuostabaus skonio.
4 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 10 minutes
Gaminimo laikas 25 minutes
Papildomas laikas5 minutes
Bendras laikas 40 minutes
Porcijos 2 asmenims
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Užverdame puode vandenį. Keptuvėje paspirginame svogūnus ir šoninę.
  • Visą šį gėrį apkepus sudedame į verdantį vandenį.
  • Skaniname sultiniu, lauro lapeliu, pipirais. Sudedame pjaustytas bulves ir paverdame kol bulvės suminkštės.
  • Sudedame konservuotas rūgštynes ir burokėlių lapus (vasara dedame švežius daržoves) ir užviriname sriubytę.
  • Paverdame dar apie 10 min. Gardiname žalumynais.
  • Patiekiame su virto kiaušinio pusele ir grietine. Aš kiaušinį įtarkuoju į sriubą, gal todėl, kad taip esu pratusi.
Reklama
Proga Pietums
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Receptų kategorijos

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Į viršų