Mus rasite
Šokoladinis pyragas su avietėmis
Iškeptas šokoladinis pyragas su avietėmis @Kviečiu į virtuvę

Receptai

Šokoladinis pyragas su avietėmis

 

Šokoladinis pyragas su avietėmis

Šokoladinis pyragas su avietėmis

Kviečiu į virtuvę
Aš ne esu labai didelė šokoladinių kepinių gerbėja, bet šiandien labai užsinorėjau šokoladinio pyrago su avietėmis. Ir buvo iš ties skanu. Prie kakavos sodrumo puikiai tiko aviečių rūgštumas.
1 stiklinė = 200 ml.
5 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 15 minutes
Gaminimo laikas 40 minutes
Bendras laikas 55 minutes
Porcijos 6 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Kiaušiniai
Pienas
Reklama

Ingredientai:
  

Kepimo forma 24 cm skersmens

Paruošimas:
 

  • Kiaušinius išsukame su cukrumi, kol masė pabals ir patrigubės.
  • Sudedame grietinę ir gerai išmaišome.
  • Įsijojame miltus, kepimo miltelius ir kakavą.
  • Suberiame avietes ir atsargiai išmaišome.
  • Masę supilame į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi ir kepame įkaitintoje iki 180 ℃ orkaitėje apie 40 min.
  • Iškepusį pyragą pabarstome cukraus pudra.
Reklama

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai:

  1. Ar galiu naudoti šaldytas avietes? Taip, galite naudoti tiek šviežias, tiek šaldytas avietes. Jei naudojate šaldytas, rekomenduojama jų neatitirpinti prieš dedant į tešlą, kad pyragas neliktų per šlapias.
  2. Ar galima pakeisti grietinę kitu produktu? Jei neturite grietinės, ją galite pakeisti graikišku jogurtu ar natūraliu kefyru. Tačiau skonis gali šiek tiek skirtis.
  3. Kaip patikrinti, ar pyragas jau iškepęs? Pyrago iškepimą galite patikrinti įsmeigdami medinį dantų krapštuką į vidurį. Jei jis ištraukus sausas, pyragas iškepęs. Jei liko tešlos, kepkite dar kelias minutes.
  4. Ar galima sumažinti cukraus kiekį? Taip, cukraus kiekį galima sumažinti pagal skonį, tačiau tai gali paveikti pyrago tekstūrą ir saldumą. Aviečių rūgštumas taip pat bus stipresnis.
  5. Ar šis pyragas tinka laikyti šaldytuve? Taip, pyragas gali būti laikomas šaldytuve iki 3 dienų. Prieš patiekiant rekomenduojama jį šiek tiek pašildyti arba laikyti kambario temperatūroje, kad sušiltų.
Proga Pietums
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Receptų kategorijos

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Spustelėkite norėdami komentuoti
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Į viršų