Mus rasite
Varškės virtinukai
Varškės virtinukų receptas @skaniai.ir.lengvai

Receptai

Varškės virtinukai

 

Varškės virtinukų receptas

Varškės virtinukų receptas

skaniai.ir.lengvai
Labai paprastas receptas kūrį norėjosi priminti. Kas kartą valgant juos prisimenu vaikystę. Nežinau kodėl, bet man tai labai primena vasaros pietus. Gal todėl, kad dažniausiai valgydavau juos vasara?
4 | 1 įvertinimas
Reklama
Paruošimo laikas 20 minutes
Gaminimo laikas 5 minutes
5 minutes
Bendras laikas 30 minutes
Porcijos 1 asmeniui

Įrankiai

Kočėlas
Reklama

Ingredientai:
  

Reklama

Paruošimas:
 

  • Pirmiausia varškę, kiaušinį, po žiupsnį cukraus bei druskos dėkite į indą - trinkite šakutės pagalba.
  • Tuomet pridėkite miltų – tiek, kad pradžioj maišyti, paskui būtų galima minkyti. Vyniokite tešlą į dešreles, pjaustykite į maždaug 2 centimetrų gabalėlius. Galite sukti į rutuliukus. Arba perbraukite per bulvinės tarkos vidinę pusę.
  • Tada pasūdykite bei užvirkite vandenį – meskite virtinukus į puodą. Laukite kol iškils. Kai jie jau plaukioja paviršiuje virkite maždaug 4-5 minutes.
  • Tuo tarpu kol virtinukai verda, pasigaminkite padažą – į keptuvę meskite maždaug piršto dydžio sviesto gabaliuką, porą šaukštų grietinės bei druskos. Padažiuką patiekite su išvirtais virtinukais. Skanaus! ❤️
    Varškės virtinukų receptas
Reklama

Pastabos

Varškės virtinukai

Varškės virtinukai

Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Skaityti toliau

Tasty & Easy | Lengvi, daug laiko nereikalaujantys receptai. Maisto apžvalgos.

Spustelėkite norėdami komentuoti

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų