Mus rasite
Vištienos suktinukų receptas su grybais
Vištienos suktinukų receptas su grybais @skaniai.ir.lengvai

Receptai

Vištienos suktinukai su grybais ir riešutais

 

Vištienos suktinukų receptas su grybais

skaniai.ir.lengvai
Šis patiekalas puikus tuo, kad jį galite valgyti ir šaltą vietoje vyniotinio. Puikiai tiks su duona. Riešutai ir grybai yra puiki kombinacija kartu su vištiena, tikiu, kad kiekvienas liksite sužavėti skoniu!
5 | 1 įvertinimas
Mitybos planas
Paruošimo laikas 1 hour
Gaminimo laikas 1 hour
2 hours
Bendras laikas 4 hours
Porcijos 8 asmenims
Kalorijos

Įrankiai

Ingredientai:
  

Įdarui:

Paruošimas:
 

  • Vištieną nuplaukite, nusausinkite, ir perpjaukite per pus išilgai, bet neįpjaukite iki galo. Filė uždenkite maistine plevele ir lengvai išmuškite storesnes vietas. Tada įtrinkite prieskoniais, druska ir pipirais. Leiskite pasimarinuoti bent kelias valandas.
  • Pasigaminkite įdarą. Baravykus ar kitus grybus pirmiausia atšildykite. Susmulkinkite, pakepinkite su sviestu, smulkintu svogūnu. Palaukite kol atvės.
    Riešutus pakepinkite saysije keptuvėje, kad nusiimtų luobelė, tada sukapokite smukkiai. Sumaišykite su grybais ir svogūnais, pagardinkite druska ir pipirais.
  • Ant lentelės kloti maistinė plevelę, dėti vištieną ant jos, ant viršaus lygiu sluoksniu užtepti įdarą. Netepkite ant pačio krašto, tai lengviau bus susukti. Susukite į vyniotinį. Ir įdėkite į šaldymo kamerą pastovėti bent 30min. Kai ištrauksite iš kameros, nuiimkite plevelę.
  • Paruoštą suktinuką pavoliokite miltuose, merkite į plaktą kiaušinį ir tada į džiuvesėlius. Kepkite 180° įkaitintoje orkaitėje apie 40min, arba keptuvėje su aliejumi. Aš kepiau karšto oro grūzdintuvėje.
    Patiekite su bulvių koše ir grybų padažu. Taippat atšilusius galima valgyti kaip vyniotinį su duona. Skanaus!

Pastabos

Vištienos suktinukų receptas su grybais

Vištienos suktinukų receptas su grybais

Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Mitybos planai
Skaityti toliau

Tasty & Easy | Lengvi, daug laiko nereikalaujantys receptai. Maisto apžvalgos.

Spustelėkite norėdami komentuoti

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų