Skumbrę išdoroju, įpjaunu į odą su peiliu, morkas ir salierą nulupu, o visą kitą: bulves, pomidorus, paprikas, česnakus sudedu tik labai gerai plovusi ir nusausinusi.
Sudedu viską į skartą, ir apšlaksčiusi aliejumi, bei apibėrusi prieskoniais, išmaišau tarp rankų ir pašau į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių kepti 30 minučių uždengus folija.
Nudengusi foliją kepu dar 10 minučių, kad viskas lengvai apskrustų.
Notes
Jeigu matote, kad dar bulvės, morkos ar kitos daržovės nėra pilnai iškepusios, primažinkite karštį orkaitėje iki 160 laipsnių ir kepkite kol suminkštės. Kadangi viską buvau supjausčiusi nedideliais gabalėliais, tai viskas puikiausiai iškepė per 40 minučių. Taigi, beliko viską dėti į lėkštes ir mėgautis tvirto skonio, aromato žuvimi bei daržovėmis.