Go Back
+ servings
Vištiena su čiobreliais ir česnaku

Vištiena su čiobreliais ir česnaku

Karolina Puodžiūtė
Kvepianti ir apskrudusi vištiena, kepta orkaitėje – šio patiekalo neatsisakys niekas! Švelni ir sultinga mėsa gali būti patiekiama su bet kokiu garnyru ar šviežiomis daržovių salotomis. Šį patiekalą paruošti labai paprasta!
4 | 1 įvertinimas
Prep Time 5 minutes
Cook Time 1 hour 15 minutes
Papildomas laikas5 minutes
Total Time 1 hour 25 minutes
Servings 4 asmenims

Equipment

Kepimo forma

Ingredients
  

Instructions
 

  • Vištieną supjaustykite gabalėliais arba paimkite kitas atskiras dalis (aš receptui naudojau sparnelius) ir kepkite apkeptuvėje iki auksinės spalvos.
  • Vištieną perkelkite į kepimo formą.
  • Česnaką atskiriame į skilteles ir kiekvieną skiltelę sutraiškome peilio pagalba su luobele!
  • Į formą su vištiena įpilkite vandens, sudėkite česnaką, čiobrelį ir rozmariną, druskos ir pipirų pagal skonį ir uždenkite folija!
  • Kepame orkaitėje 170 ℃ apie 60 minučių.
    Vištiena su čiobreliais ir česnaku
mitybos planai
Tried this recipe?Let us know how it was!

Rekomenduojame pasigaminti: