Go Back
Print
Recipe Image
Equipment
Instruction Images
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Vištiena su čiobreliais ir česnaku
Karolina Puodžiūtė
Kvepianti ir apskrudusi vištiena, kepta orkaitėje – šio patiekalo neatsisakys niekas! Švelni ir sultinga mėsa gali būti patiekiama su bet kokiu garnyru ar šviežiomis
daržovių salotomis
. Šį patiekalą paruošti labai paprasta!
4
| 1 įvertinimas
Prep Time
5
minutes
mins
Cook Time
1
hour
hr
15
minutes
mins
Papildomas laikas
5
minutes
mins
Total Time
1
hour
hr
25
minutes
mins
Kategorija
Kepta mėsa
,
Kepta vištiena
,
Mėsos patiekalai
,
Vištiena
Virtuvė
Pasaulio virtuvė
Servings
4
asmenims
Equipment
Kepimo forma
Orkaitė
Ingredients
1x
2x
3x
1
kg
Vištų sparneliai
-
galite naudoti kitas vištienos dalis
1
galva
Česnakai
50
g
Čiobrelis
50
g
Rozmarinas
150
ml
Vanduo
Druska
-
pagal skonį
Juodieji pipirai
-
pagal skonį
Augalinis aliejus
-
kepimui
Gaminimo režimas
Neleisk ekranui užmigti!
Instructions
Vištieną supjaustykite gabalėliais arba paimkite kitas atskiras dalis (aš receptui naudojau sparnelius) ir kepkite apkeptuvėje iki auksinės spalvos.
Vištieną perkelkite į kepimo formą.
Česnaką atskiriame į skilteles ir kiekvieną skiltelę sutraiškome peilio pagalba su luobele!
Į formą su vištiena įpilkite vandens, sudėkite česnaką, čiobrelį ir rozmariną, druskos ir pipirų pagal skonį ir uždenkite folija!
Kepame orkaitėje 170 ℃ apie 60 minučių.
Proga
Pietums
,
Vakarienei
Tried this recipe?
Let us know
how it was!
Rekomenduojame pasigaminti:
10 patiekalų velykoms
Kiaušinių dažymas
Salotos velykoms
Mišrainės velykoms
Mėsos patiekalai velykoms
Silkė velykoms
Tortai velykoms
Beatos užtepėlės
Beatos obuolių pyragas
Greiti užkandžiai svečiams
Gaivi krabų lazdelių mišrainė