Kepta vištiena su čiobreliais ir česnaku @family_cook_minsk


Receptai
Vištiena su čiobreliais ir česnaku
Publikuota:

Vištiena su čiobreliais ir česnaku
Kvepianti ir apskrudusi vištiena, kepta orkaitėje – šio patiekalo neatsisakys niekas! Švelni ir sultinga mėsa gali būti patiekiama su bet kokiu garnyru ar šviežiomis daržovių salotomis. Šį patiekalą paruošti labai paprasta!
Įrankiai
Kepimo forma
Reklama
Ingredientai:
- 1 kg Vištų sparneliai - galite naudoti kitas vištienos dalis
- 1 galva Česnakai
- 50 g Čiobrelis
- 50 g Rozmarinas
- 150 ml Vanduo
- Druska - pagal skonį
- Juodieji pipirai - pagal skonį
- Augalinis aliejus - kepimui
Paruošimas:
- Vištieną supjaustykite gabalėliais arba paimkite kitas atskiras dalis (aš receptui naudojau sparnelius) ir kepkite apkeptuvėje iki auksinės spalvos.
- Vištieną perkelkite į kepimo formą.
- Česnaką atskiriame į skilteles ir kiekvieną skiltelę sutraiškome peilio pagalba su luobele!
- Į formą su vištiena įpilkite vandens, sudėkite česnaką, čiobrelį ir rozmariną, druskos ir pipirų pagal skonį ir uždenkite folija!
- Kepame orkaitėje 170 ℃ apie 60 minučių.
Reklama

Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Rekomenduojame pasigaminti:
