Mus rasite
Vištiena su čiobreliais ir česnaku
Kepta vištiena su čiobreliais ir česnaku @family_cook_minsk

Receptai

Vištiena su čiobreliais ir česnaku

 

Vištiena su čiobreliais ir česnaku

Vištiena su čiobreliais ir česnaku

Karolina Puodžiūtė
Kvepianti ir apskrudusi vištiena, kepta orkaitėje – šio patiekalo neatsisakys niekas! Švelni ir sultinga mėsa gali būti patiekiama su bet kokiu garnyru ar šviežiomis daržovių salotomis. Šį patiekalą paruošti labai paprasta!
4 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 5 minutes
Gaminimo laikas 1 hour 15 minutes
Papildomas laikas5 minutes
Bendras laikas 1 hour 25 minutes

Įrankiai

Kepimo forma
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Vištieną supjaustykite gabalėliais arba paimkite kitas atskiras dalis (aš receptui naudojau sparnelius) ir kepkite apkeptuvėje iki auksinės spalvos.
  • Vištieną perkelkite į kepimo formą.
  • Česnaką atskiriame į skilteles ir kiekvieną skiltelę sutraiškome peilio pagalba su luobele!
  • Į formą su vištiena įpilkite vandens, sudėkite česnaką, čiobrelį ir rozmariną, druskos ir pipirų pagal skonį ir uždenkite folija!
  • Kepame orkaitėje 170 ℃ apie 60 minučių.
    Vištiena su čiobreliais ir česnaku
Reklama
mitybos planai
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų