Go Back
+ servings
Žemės riešutų sviesto pyragaičiai

Žemės riešutų sviesto pyragaičių receptas

Karolina Puodžiūtė
Esu tikra, kad galite naudoti ir bet kokį kitą riešutų sviestą, pavyzdžiui, migdolų ar lazdyno riešutų.
3 | 1 įvertinimas
Prep Time 45 minutes
Cook Time 35 minutes
Papildomas laikas15 minutes
Total Time 1 hour 35 minutes
Kategorija Desertai, Pyragai
Servings 4 asmenims

Equipment

Ingredients
  

Desertui

Glaistui

Instructions
 

Deserto paruošimas

  • Dideliame dubenyje šakute sumaišykite ištirpintą kokosų aliejų ir kakavos miltelius.
  • Įmaišykite ištirpintą sviestą ir cukrų.
  • Įmaišykite kiaušinius.
  • Įmaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską, kol viskas susimaišys.
  • Supilkite į riebalais išteptą 20×20 arba 22×22 stiklinę formą. Kepti 180°C laipsnių temperatūroje 35 minutes.
  • Kai tik ištrauksite deserto pagrindą iš orkaitės, 20-čiai sekundžių įdėkite žemės riešutų sviestą į mikrobangų krosnelę. Iškeptame deserto pagrinde, medinio šaukšto kotu atsargiai įdurkite kelias skylutes. Supilkite žemės riešutų sviestą ant pyragaičių, kol jie dar karšti.

Glaisto paruošimas

  • Sumaišykite minkštą kreminį sūrį ir minkštą sviestą.
  • Supilkite kakavos miltelius ir cukraus pudrą.
  • Lėtai plakant supilkite pieną, druską ir vanilę. Plakite iki vientisos masės.
  • Gauta masę supilkite ant deserto (pyragaičiai turi būti atvėsę iki kambario temperatūros).
Proga Pietums
mitybos planai
Tried this recipe?Let us know how it was!

Rekomenduojame pasigaminti: