Dideliame dubenyje šakute sumaišykite ištirpintą kokosų aliejų ir kakavos miltelius.
Įmaišykite ištirpintą sviestą ir cukrų.
Įmaišykite kiaušinius.
Įmaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską, kol viskas susimaišys.
Supilkite į riebalais išteptą 20×20 arba 22×22 stiklinę formą. Kepti 180°C laipsnių temperatūroje 35 minutes.
Kai tik ištrauksite deserto pagrindą iš orkaitės, 20-čiai sekundžių įdėkite žemės riešutų sviestą į mikrobangų krosnelę. Iškeptame deserto pagrinde, medinio šaukšto kotu atsargiai įdurkite kelias skylutes. Supilkite žemės riešutų sviestą ant pyragaičių, kol jie dar karšti.
Glaisto paruošimas
Sumaišykite minkštą kreminį sūrį ir minkštą sviestą.
Supilkite kakavos miltelius ir cukraus pudrą.
Lėtai plakant supilkite pieną, druską ir vanilę. Plakite iki vientisos masės.
Gauta masę supilkite ant deserto (pyragaičiai turi būti atvėsę iki kambario temperatūros).