Mus rasite
Žemės riešutų sviesto pyragaičiai
Žemės riešutų pyragaičių receptas @būvis.lt

Receptai

Žemės riešutų sviesto pyragaičiai

Šokoladas ir žemės riešutų sviestas visada yra sėkmingas derinys mano namuose. Šie žemės riešutų sviesto pyragaičiai yra puikus desertas, suderinantis šiuos du skonius. Galite naudoti savo mėgstamą žemės riešutų sviestą.

Žemės riešutų sviesto pyragaičiai

Žemės riešutų sviesto pyragaičių receptas

Karolina Puodžiūtė
Esu tikra, kad galite naudoti ir bet kokį kitą riešutų sviestą, pavyzdžiui, migdolų ar lazdyno riešutų.
3 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 45 minutes
Gaminimo laikas 35 minutes
Papildomas laikas15 minutes
Bendras laikas 1 hour 35 minutes
Kategorija Desertai, Pyragai
Porcijos 4 asmenims

Įrankiai

Reklama

Ingredientai:
  

Desertui

Glaistui

Paruošimas:
 

Deserto paruošimas

  • Dideliame dubenyje šakute sumaišykite ištirpintą kokosų aliejų ir kakavos miltelius.
  • Įmaišykite ištirpintą sviestą ir cukrų.
  • Įmaišykite kiaušinius.
  • Įmaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską, kol viskas susimaišys.
  • Supilkite į riebalais išteptą 20×20 arba 22×22 stiklinę formą. Kepti 180°C laipsnių temperatūroje 35 minutes.
  • Kai tik ištrauksite deserto pagrindą iš orkaitės, 20-čiai sekundžių įdėkite žemės riešutų sviestą į mikrobangų krosnelę. Iškeptame deserto pagrinde, medinio šaukšto kotu atsargiai įdurkite kelias skylutes. Supilkite žemės riešutų sviestą ant pyragaičių, kol jie dar karšti.

Glaisto paruošimas

  • Sumaišykite minkštą kreminį sūrį ir minkštą sviestą.
  • Supilkite kakavos miltelius ir cukraus pudrą.
  • Lėtai plakant supilkite pieną, druską ir vanilę. Plakite iki vientisos masės.
  • Gauta masę supilkite ant deserto (pyragaičiai turi būti atvėsę iki kambario temperatūros).
Reklama
Proga Pietums
mitybos planai
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
3 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų