Receptai su žemės riešutų sviestų
Žemės riešutų sviestas – tai kreminė masė, gaunama iš skrudintų ir sumaltų žemės riešutų. Gali būti natūralus (be priedų) arba su įvairiais priedais (cukrumi, druska, aliejumi, stabilizatoriais, skoniais). Vartojamas kaip užtepas ant duonos, vaisių, daržovių, naudojamas kepiniuose, padažuose, desertuose. Populiarus dėl skonio, maistingumo (baltymų, skaidulų, gerųjų riebalų šaltinis) ir universalumo.
Žemės riešutų sviesto sausainiai iš trijų ingredientų
2024-10-26Šie žemės riešutų sviesto sausainiai yra ne tik labai paprasti, bet ir skanūs – vos trys...
Datulių trupininis pyragas
2024-04-13Sviestinio trupininio pyrago bei saldžių datulių įdaro derinys tiesiog nuostabus! Jei esate datulių megėjas, šis desertas...
Žemės riešutų sviesto pyragaičių receptas
2023-11-09Esu tikra, kad galite naudoti ir bet kokį kitą riešutų sviestą, pavyzdžiui, migdolų ar lazdyno riešutų.