Mus rasite
Miško grybų paštetas
Paruoštas miško grybų paštetas

Receptai

Miško grybų paštetas

 

Miško grybų paštetas

Miško grybų paštetas

Karolina Puodžiūtė
Paskutinės kelionės į mišką rezultatas buvo mažas krepšelis su baravykais, raudonikiais ir voveraitėmis. Iš viso gavosi kiek daugiau nei 1 kg. Ilgai negalvodama paruošiau miško grybų paštetą. Šis užkandis niekada nenuvilia.
4 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 15 minutes
Gaminimo laikas 35 minutes
Bendras laikas 50 minutes
Porcijos 5 asmenims
Alergenai
Pienas
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Miško grybus nuvalykite, nuplaukite ir sudėkite į puodą.
  • Įpilkite šalto vandens ir virkite 20 minučių po užvirimo.
  • Grybus nusausinkite kiaurasamtyje ir nuplaukite.
  • Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
  • Dėkite į keptuvę su aliejumi ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
  • Sudėkite virtus grybus ir viską kartu kepkite 10 minučių.
  • Keptus grybus ir kreminį sūrį sudėkite į maišytuvo dubenį.
  • Įberkite druskos, prieskonių ir sutrinkite iki vientisos masės.
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų