Mus rasite
Paruošti žemės riešutų sviesto sausainiai
Paruošti žemės riešutų sviesto sausainiai

Receptai

Žemės riešutų sviesto sausainiai

Žemės riešutų sviesto sausainiai pirmiausia atsirado JAV XX a. pradžioje. Jie greitai išpopuliarėjo dėl unikalios tekstūros ir skonio. Trijų ingredientų receptas suteikia sausainiams autentišką riešutų skonį ir yra labai mėgstamas dėl paprastumo.

Paruošti žemės riešutų sviesto sausainiai

Žemės riešutų sviesto sausainiai iš trijų ingredientų

Karolina Puodžiūtė
Šie žemės riešutų sviesto sausainiai yra ne tik labai paprasti, bet ir skanūs – vos trys ingredientai ir keliolika minučių laiko! Jie yra puikus desertas greitam užkandžiui arba vaišėms. Trapūs sausainiai su žemės riešutų sviestu pasižymi natūraliu riešutų skoniu ir puikiai tiks tiems, kas mėgsta riešutinius desertus.
4 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 5 minutes
Gaminimo laikas 10 minutes
Bendras laikas 15 minutes
Porcijos 4 asmenims
Alergenai
Kiaušiniai
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Sumaišykite žemės riešutų sviestą, kiaušinį ir cukrų, kol masė taps vientisa.
  • Iš tešlos suformuokite mažus kamuoliukus, dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir švelniai paspauskite juos šakute, kad susidarytų raštas.
  • Kepkite sausainius 8–10 minučių įkaitintoje iki 180 °C temperatūros orkaitėje.
Reklama

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai:

  1. Ar galiu naudoti kitokį riešutų sviestą? Taip, galite bandyti naudoti migdolų, anakardžių ar kitų riešutų sviestą.
  2. Ar būtina tešlą spausti šakute? Šis žingsnis nėra būtinas, bet šakutės raštas padeda sausainiams geriau iškepti.
  3. Ar šie sausainiai gali būti be cukraus? Taip, galite sumažinti cukraus kiekį arba naudoti saldiklius.
  4. Ar galima naudoti naminį žemės riešutų sviestą? Žinoma! Naminis sviestas puikiai tiks, ypač jei jis nėra pernelyg skystas.
  5. Kaip ilgai laikyti šiuos sausainius? Sandarioje talpyklėje sausainiai išliks švieži apie savaitę.

Maistingumas

Kalorijos: 1550kcalAngliavandeniai: 95gBaltymai: 40gRiebalai: 110g
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų