Mus rasite
Paruoštas obuolių pyragas su bruknėmis
Paruoštas obuolių pyragas su bruknėmis

Receptai

Obuolių pyragas su bruknėmis

Kuo šis receptas geras?

  1. Greitai pagaminamas: vos 15 minučių pasiruošimui ir likusią dalį už jus atlieka orkaitė.
  2. Natūralus saldumas: bruknės ir obuoliai suteikia gaivų skonį, sumažinant cukraus poreikį.
  3. Aromatingas: cinamonas ir vanilė užpildys jūsų namus jaukia šiluma.
  4. Lengvai pritaikomas: galite eksperimentuoti, naudodami kitus vaisius ar uogas.
  5. Ekonomiškas: paprasti ingredientai, kuriuos dažnai turime namuose.
Obuolių pyragas su bruknėmis

Obuolių pyragas su bruknėmis

Karolina Puodžiūtė
Šarlotė – tai ne tik pyragas, bet ir jaukumo simbolis. Obuolių ir bruknių derinys suteikia desertui malonaus gaivumo, o cinamonas – šilto aromato. Šis paprastas receptas taps tikru išsigelbėjimu, kai norisi ko nors gardaus prie arbatos puodelio.
5 | 2 įvertinimai
Paruošimo laikas 15 minutes
Gaminimo laikas 40 minutes
Bendras laikas 55 minutes
Porcijos 6 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Kiaušiniai
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Nulupkite obuolius ir supjaustykite juos vidutiniais kubeliais.
  • Dideliame dubenyje plakite kiaušinius su cukrumi, kol masė taps puri ir cukrus ištirps.
  • Į tešlą įmaišykite miltus, cinamoną, vanilę, kepimo miltelius ir žiupsnelį druskos.
  • Suberkite obuolius ir bruknes, švelniai išmaišykite silikonine mentele.
  • Kepimo formą (26x16 cm) išklokite kepimo popieriumi ir patepkite aliejumi.
  • Supilkite tešlą į formą, išlyginkite paviršių.
  • Kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 35–40 minučių, kol paviršius taps auksinės spalvos.
  • Iškeptą pyragą pabarstykite cukraus pudra. Patiekite su šilta arbata ir šaukštu ledų. Skanaus!
    Obuolių pyragas su bruknėmis
Reklama

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai:

  1. Ar galima naudoti kitokias uogas? Taip, bruknes galite pakeisti spanguolėmis, vyšniomis ar mėlynėmis.
  2. Ką daryti, jei neturiu kepimo miltelių? Naudokite šaukštelį sodos, užgesintos citrinos sultimis.
  3. Ar galima sumažinti cukraus kiekį? Taip, cukraus kiekį galite sumažinti iki 70 g arba naudoti natūralų saldiklį.
  4. Kokia forma tinkamiausia šiam pyragui? Rekomenduojama naudoti 26x16 cm formą, tačiau galite rinktis bet kurią, kuri talpina tešlą.
  5. Kaip laikyti šarlotę? Laikykite sandarioje dėžutėje kambario temperatūroje iki 2 dienų arba šaldytuve iki 5 dienų.

Maistingumas

Porcija: 100gKalorijos: 175kcalAngliavandeniai: 32gBaltymai: 4gRiebalai: 4g
mitybos planai
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Daugiau obuolių pyragų:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

1 komentaras

1 komentaras

  1. Buvioreceptai

    2025-01-06 at 1:19 am

    5 stars
    Puikus obuoliu pyragas. Butinai kepsiu

5 from 2 votes (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų