
Receptai
Aguonomis įdaryti virtiniai
Publikuota:

Aguonomis įdaryti virtiniai
Virtinukai su aguonomis – patiekalas, kurį nesunkiai pasigaminsite pagal mano receptą.
Reklama
Ingredientai:
Tešlai:
- 2 stiklinės Kvietiniai miltai
- 1 stiklinė Vanduo
- 3 v.š. Augalinis aliejus
- Druska - žiupsnelis
Paruošimas:
- Aguonas užpilkite karštu vandeniu ir mirkykite per naktį.
- Išmirkusias nusausinkite, sugrūskite, sumaišykite su medumi ir cukrumi iki vientisumo.
- Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą, iškočiokite lakštą ir supjaustykite jį kvadratais.
- Dėkite įdaro ir formuokite virtinius.
- Leiskite virtinius į verdantį vandenį ir virkite 5-6 minutes, tiekite su sirupu, sultimis arba kompotu.
Reklama
Pastabos
Tik išbandyti skaniausių patiekalų receptai. Pamatuoti eksperimentai, ragavimas ir receptų tobulinimas, siekis, kad gaminti namuose būtų vienas malonumas – visa tai ir dar daugiau mano receptuose!

Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Rekomenduojame pasigaminti:
