Receptai
Aguonomis įdaryti virtiniai
Pagal
Publikuota:
Aguonomis įdaryti virtiniai
Karolina PuodžiūtėVirtinukai su aguonomis – patiekalas, kurį nesunkiai pasigaminsite pagal mano receptą.
2 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 20 minutes min
Gaminimo laikas 10 minutes min
Papildomas laikas10 minutes min
Bendras laikas 40 minutes min
Kategorija Virtinukai
Virtuvė Lietuvos virtuvė
Porcijos 2 asmenims
Reklama
Ingredientai:
Tešlai:
- 2 stiklinės Kvietiniai miltai
- 1 stiklinė Vanduo
- 3 v.š. Augalinis aliejus
- Druska - žiupsnelis
Neleisk ekranui užmigti!
Paruošimas:
- Aguonas užpilkite karštu vandeniu ir mirkykite per naktį.
- Išmirkusias nusausinkite, sugrūskite, sumaišykite su medumi ir cukrumi iki vientisumo.
- Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą, iškočiokite lakštą ir supjaustykite jį kvadratais.
- Dėkite įdaro ir formuokite virtinius.
- Leiskite virtinius į verdantį vandenį ir virkite 5-6 minutes, tiekite su sirupu, sultimis arba kompotu.
Reklama
Pastabos
Tik išbandyti skaniausių patiekalų receptai. Pamatuoti eksperimentai, ragavimas ir receptų tobulinimas, siekis, kad gaminti namuose būtų vienas malonumas – visa tai ir dar daugiau mano receptuose!
Proga Kūčių patiekalai, Pietums, Vakarienei
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Receptų kategorijos
Apkepai
Makaronai
Sriubos
Salotos
Daržovių patiekalai
Bulvių patiekalai
Grybų patiekalai
Mėsos patiekalai
Vištienos patiekalai
Žuvies patiekalai
Užkandžiai
Sumuštiniai
Pyragai
Sausainiai
Bandelės
Blynai
Rekomenduojame pasigaminti:
Skaityti toliau
Naujienos iš interneto
Susijusios temos:
Spustelėkite norėdami komentuoti
2 from 1 vote (1 rating without comment)