Receptai
Balandėlių sriuba
Publikuota:
Balandėlių sriubos receptas
Taip perskaitėte teisingai - ši sriuba yra klasikinių Rytų Europos balandėlių sriuba.Patikėkite manimi, tai bus jūsų mėgstamiausia sriuba jūsų namuose, kai pagaminsite pirmą kartą! Šis receptas gimė iš mano šeimos nepasotinamo potraukio klasikiniams balandėliams. Balandėlių megėjai žino, kiek daug darbo jie reikalauja. Nors tai verta, bet juk ne visada turime laiko juos pasigaminti. Kai užgrius noras, padėkite puodą šios lengvai pagaminamos sriubos ant viryklės.
Reklama
Reklama
Ingredientai:
- 450 g Maltos jautienos
- 1 vnt. Svogūnai
- 6 skiltelės Česnakai
- 1 vnt. Kopūstai nedidelis
- 1 stiklinė Ryžiai
- pom
- 1 skardinė Pomidorai savo sultyse smulkinti
- 2 v.š. Pomidorų pasta
- 2½ l Jautienos sultinys
- 1 v.š. Augalinis aliejus
- 2 vnt. Lauro lapas
- 1 a.š. Cukrus
- Druska pagal skonį
- Juodieji pipirai pagal skonį
Reklama
Paruošimas:
- Dideliame puode įkaitinkite aliejų. Apkepinkite smulkintą svogūną ir česnakus, sudėkite maltą mėsą ir kepinkite, kol iškeps. Užtruks apie 7 min.
- Sudėkite smulkintą kopūstą ir likusius produktus, užvirkite sriubą ir tegu verda dar 25 min. kol daržovės ir ryžiai išvirs.
- Išimkite laurų lapus. Supilstykite į dubenėlius ir skanaukite.
Reklama
Pastabos
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!