Mus rasite
Bandelės su vištiena ir grybais
Bandelių su vištiena ir grybais receptas @būvis.lt

Receptai

Bandelės su vištiena ir grybais

Kaip jau žinia, esu visiška nemėgėja makaronų, bandelių, tortų bei pyragų. Trumpai tariant, saldumynai ne man, miltiniai patiekalai ne man, bet kai šeima labai labai nori, neatsispiriu ir aš išbandyti vieną kitą receptą.

Bandelės su vištiena ir grybais

Bandelės su vištiena ir grybais

Karolina Puodžiūtė
Kadangi esu gaminusi jau ne kartą su vienokiu tai kitokiu įdaru, bet tešla niekada nenuvylė. Todėl vėl puoliau naršyti bloguose ką nors bandelinio, ne saldaus, prie sultinio paragauti. Negi vien duoną valgysi? Taigi, vėl grįžusi į Srovės blogą, nes pas ją radau ir savo išgirtųjų minkštutėlių bandelių su įdaru receptą.
4 | 1 įvertinimas
Mitybos planas
Paruošimo laikas 2 hours 20 minutes
Gaminimo laikas 30 minutes
Bendras laikas 2 hours 50 minutes
Porcijos 4 asmenims
Kalorijos

Ingredientai:
  

Įdarui

Paruošimas:
 

  • Miltus sumaišau su mielėmis. Pieną pašildau vos vos, kad įkišus pirštą jausčiau malonią šilumą.
  • Lengva srovele pildama į miltus pastoviai maišiau.
  • Lengvai pašidžiau sviestą, į jį įmušiau kiaušinį, sudėjau druską, cukrų ir išplakiau.
  • Tada lengva srovele supyliau į minkomą tešlą. Minkiau 10 minučių.
  • Tada palikau minkiniui pasistovėti 2 valandas (jeigu šilčiau, galima ir trumpiau kildinti tešlą).

Po to formuoju bandeles su įdaru

  • Taigi, į apkeptus svogūnus, sudedu maltą vištieną, grybus. Išmaišau ir apkepu apie 10 minučių.
  • Kai tešla reikiamai pakilusi. Plėšau: pusę per pusę, pusės per pusę ir t.t., kol pasiekiu norimą dydį. Šį kartą buvau labai tinginė, tad gaminau didesnes bandeles.
  • Kepiau įkaitintoje iki 180 ℃ įkaitintoje orkaitėje kol gražiai pagelto.
    Paruoštos bandelės su vištiena ir grybais

Pastabos

Gavosi tikrai minkštos bandelės, tikrai gardžios. O valgėme su sultiniu ir arbata.
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Mitybos planai
Skaityti toliau

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų