Receptai
Barščiai su kopūstais ir pomidorų pasta žiemai stiklainiuose
Pagal
Publikuota:
Barščiai su kopūstais ir pomidorų pasta žiemai
Karolina PuodžiūtėĮsivaizduokite, kad mėgstamą patiekalą galite pagaminti per 15 minučių. O tam padės konservuoti barščiai su kopūstų ir pomidorų pasta. Tai darau jau daug metų ir galiu drąsiai teigti, kad tai labai patogu!
4 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 25 minutes min
Gaminimo laikas 1 hour val 15 minutes min
Bendras laikas 1 hour val 40 minutes min
Kategorija Sriubos žiemai, Žiemos atsargos
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 10 porcijų
Reklama
Ingredientai:
- 1 kg Burokėliai
- 1 kg Kopūstai
- 400 g Morkos
- 400 g Svogūnai
- 250 g Pomidorų pasta
- 50 ml Augalinis aliejus
- 1 a.š. Citrinų rūgštis
- 1 v.š. Cukrus
- Druska - pagal skonį
- 1½ l Vanduo
Neleisk ekranui užmigti!
Paruošimas:
- Susmulkinkite kopūstą, morkas, nuluptus burokėlius ir svogūnus.
- Burokėlius sudėkite į atskirą dubenį, sumaišykite su citrinos rūgštimi ir cukrumi.
- Giliame puode įkaitinkite aliejų. Suberkite svogūną, morkas ir pakepinkite, kol suminkštės.
- Sudėkite burokėlius ir troškinkite 20 minučių, retkarčiais pamaišydami.
- Sudėkite kopūstą ir toliau troškinkite dar 10 minučių.
- Pomidorų pastą sumaišykite su nedideliu kiekiu vandens ir supilkite į puodą su daržovėmis. Troškinkite 2 minutes.
- Įberkite druskos, supilkite likusį vandenį, uždenkite ir troškinkite 45 minutes.
- Sudėkite barščius į paruoštus stiklainius, užsukite, apverskite stiklainius aukštyn kojomis ir apvyniokite storu rankšluosčiu.
Reklama
Proga Pietums
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Receptų kategorijos
Apkepai
Makaronai
Sriubos
Salotos
Daržovių patiekalai
Bulvių patiekalai
Grybų patiekalai
Mėsos patiekalai
Vištienos patiekalai
Žuvies patiekalai
Užkandžiai
Sumuštiniai
Pyragai
Sausainiai
Bandelės
Blynai
Rekomenduojame pasigaminti:
Skaityti toliau
Naujienos iš interneto
Susijusios temos:Vakavimas
Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)